Στην 21η Έκθεση Κρητικών Προϊόντων Οικοτεχνίας - Χειροτεχνίας ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Αυγούστου 2022

Στην 21η Έκθεση Κρητικών Προϊόντων Οικοτεχνίας - Χειροτεχνίας ο Χάρης Μαμουλάκης

 Την 21η Έκθεση Κρητικών Προϊόντων Οικοτεχνίας – Χειροτεχνίας, που πραγματοποιείται στην πλ. Ελευθερίας στο Ηράκλειο, επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ξεναγήθηκε στην έκθεση από την Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης Μαρία Πιτσικάκη, συνομίλησε με εκθέτες για όλα όσα τους απασχολούν, τις δυνατότητες και τις προοπτικές κάθε κλάδου, δοκίμασε τα προϊόντα τους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Μια έκθεση - γιορτή για τα κρητικά προϊόντα και την εγχώρια παραγωγή, ένας θεσμός που αναδεικνύει τον πλούτο αλλά και τις δυνατότητες του τόπου μας. 
Με χαρά διαπιστώνουμε ότι παρά τις αντιξοότητες, τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του ελληνικού επιχειρείν, υπάρχουν νέοι άνθρωποι με μεράκι που διατηρούν αναλλοίωτα παραδοσιακά επαγγέλματα και τεχνικές, χρησιμοποιούν μεθόδους κυκλικής οικονομίας και δίνουν ξανά ζωή σε άχρηστα αντικείμενα, αξιοποιούν με τον ιδανικότερο τρόπο τα καλούδια της Κρήτης, προβάλλοντας ταυτόχρονα τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της έκθεσης, σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες, σε όλους όσοι με πολύ κόπο και αγάπη πασχίζουν για την εξέλιξη των παραδοσιακών αυτών επαγγελμάτων. Είμαστε στο πλευρό τους, πρόθυμοι και έτοιμοι να συμβάλλουμε έτσι ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούν, με όλες μας τις δυνάμεις.».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............