Ξεκινούν οι δωρεάν ξεναγήσεις των επισκεπτών από τον Δήμο Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Ιουλίου 2022

Ξεκινούν οι δωρεάν ξεναγήσεις των επισκεπτών από τον Δήμο Ηρακλείου

 O Δήμος Ηρακλείου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ξεναγεί τους επισκέπτες της πόλης, στα αξιοθέατα και στην ιστορία της, με τις δωρεάν ξεναγήσεις που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Οι ξεναγήσεις γίνονται από επαγγελματίες ξεναγούς στην αγγλική γλώσσα και ξεκινάνε στις 11:00, έξω από το Info point του Δήμου που βρίσκεται στα Λιοντάρια.Πέρα από τις προγραμματισμένες αυτές ξεναγήσεις υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον ζητηθεί από το Τμήμα Τουρισμού να γίνει ξενάγηση για ομάδα επισκεπτών μέσα στην πόλη με θεματολογία που σχετίζεται με τα ενδιαφέροντα της κάθε ομάδας και σε γλώσσα που θέλει το κάθε γκρουπ.

Όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης: «Είναι χρέος μας να δώσουμε την ευκαιρία και στους μεμονομένους επισκέπτες της πόλης να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας. Συνεργαζόμαστε με το «Tourist guides of Crete- Κέντρο Τουριστικών Επιχειρήσεων Διπλωματούχων Ξεναγών Ι.ΚΕ.» και οι καλύτεροι ξεναγοί είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να περιηγηθούν μαζί τους στο Ηράκλειο ,να τους μιλήσουν για την πόλη, τα μνημεία, τα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν και έχουν καταστήσει αυτή την πόλη τόσο μοναδική. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα οι ξεναγοί θα κληθούν να γνωρίσουν την πόλη και τα μουσεία της σε 200 άτομα της Ομογένειας από την Αμερική»

Το 2021 παρά τις αντίξοες συνθήκες ξεναγήθηκαν 700 επισκέπτες και 1200 μαθητές και εκπαιδευτικοί καθώς στο πλαίσιο της δράσης για την γνωριμία με την πόλη τους μήνες που είναι ανοικτά τα σχολεία, γίνονται ξεναγήσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα όλων των βαθμίδων και από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό μετά από ραντεβού.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για να κλειστεί ραντεβού για ξενάγηση είναι 2813409777/780 ή στο email:tourism@heraklion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............