Σωκ.Κεφαλογιάννης:” Η Γεωργία Ξυλούρη ήταν άξιο τέκνο των Aνωγείων που δούλεψε με πάθος, εργατικότητα και αγάπη για τον τόπο της” - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Ιουλίου 2022

Σωκ.Κεφαλογιάννης:” Η Γεωργία Ξυλούρη ήταν άξιο τέκνο των Aνωγείων που δούλεψε με πάθος, εργατικότητα και αγάπη για τον τόπο της”

 Για την απώλεια της Γεωργίας Ξυλούρη, που προσέφερε στην κοινωνία μας τόσο στο ΑΚΟΜΜ-Ψηλορείτης όσο και στη διεύθυνση Δασών, ο δήμαρχος Ανωγείων και πρόεδρος του ΑΚΟΜΜ-Ψηλορείτης, έκανε την παρακάτω δήλωση: “Η Ανωγειανή κοινωνία πενθεί για την απώλεια ενός εκλεκτού τέκνου της, τής προϊσταμένης του τμήματος προστασίας διοίκησης και διαχείρισης Δασών, της Γεωργίας Μιλτιάδη Ξυλούρη. 

H Γιωργία ήταν αγαπητή, εκλεκτή, ευαίσθητη, με λεπτό χιούμορ, αίσθημα αλτρουισμού και αγάπης για το συνάνθρωπο. Πάνω από όλα όμως ήταν άξιο  τέκνο των Aνωγείων που δούλεψε με πάθος, εργατικότητα και αγάπη για τον τόπο της.

Από τη θέση της στο ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΕ, υπήρξε από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας  για την καθιέρωση και αναγνώριση  της περιοχής του Ψηλορείτη ως Γεωπάρκο UNESCO. Στη συνέχεια τόσο από την θέση της στην διεύθυνση Δασών όσο και από κάθε άλλη θέση, το υποστήριξε και συνέβαλε σε κάθε προσπάθεια περαιτέρω εξέλιξης του.

H Γιωργία προσέφερε στα Aνώγεια και στην Kρήτη. Θα λείψει σε όλους μας το στωικό της χαμόγελο και η καθαρότητα του χαρακτήρα της. Θερμά Συλλυπητήρια στη μάνα και στις αδερφές της. Θερμά συλλυπητήρια σε όλους τους Ξυλούρηδες. Θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και αιώνια τιμή από όλους τους Ανωγειανούς.”Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............