Ανάρτηση προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων.στο δήμο Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Ιουλίου 2022

Ανάρτηση προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων.στο δήμο Σητείας

 Ενημερώνουμε τους δημότες ότι οι προσωρινοί κτηματολογικοί πίνακες και διαγράμματα επί των ακινήτων που βρίσκονται στην περιφέρεια του Δήμου Σητείας, αναρτήθηκαν την 4η Ιουλίου στο Γραφείο Κτηματογράφησης και θα παραμείνουν αναρτημένα επί δύο (2) μήνες.

Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών, από την ανωτέρω ημερομηνία, να υποβάλει αίτηση διόρθωσης κτηματολογικών στοιχείων κατά των στοιχείων της Ανάρτησης, στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης. Για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο η αντίστοιχη προθεσμία είναι τέσσερις (4) μήνες.

Ειδικά, για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι την 9η Φεβρουαρίου 2023.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις.

Η υποβολή των ανωτέρων γίνεται και ηλεκτρονικά μέσω του «Ε-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ/ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» στο www.ktimatologio.gr ή κατόπιν ραντεβού στο  Γραφείο Κτηματογράφησης Σητείας (1ο χλμ ε.ο Σητείας – Ιεράπετρας) Τηλ: 2843026030.

Από την έναρξη της Ανάρτησης τίθενται σε ισχύ οι διατυπώσεις του άρθρου 5 του Ν. 2308/1995, όπως ισχύει, που αφορούν στη σύνταξη συμβολαίων, στη συζήτηση ενώπιον δικαστηρίου και στην καταχώριση οποιασδήποτε πράξης στο Υποθηκοφυλακείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............