Επικίνδυνο κύμα καύσωνα αναμένεται να «επισκεφτεί» μέρος της Ευρώπης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιουλίου 2022

Επικίνδυνο κύμα καύσωνα αναμένεται να «επισκεφτεί» μέρος της Ευρώπης

Για επικίνδυνο κύμα καύσωνα το οποίο αναμένεται να «επισκεφτεί» μέρος της Ευρώπης προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας κάνει λόγο ο γνωστός παρουσιαστής καιρού, Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook.



Yπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3 είχε προχωρήσει σε σχετική ανάρτηση για τον καύσωνα που βρίσκεται προ των πυλών και χθες.Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου η Ελλάδα θα επηρεαστεί -όπως όλα δείχνουν- κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου. Μάλιστα, σημειώνει πως στο νέο κύμα καύσωνα θα καταρριφθούν αρκετά ρεκόρ ζέστης.

Αναλυτικά η νέα ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
«Φίλες και φίλοι!

Επικίνδυνο, κυρίως για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, κύμα καύσωνα αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης με πιθανότητα μάλιστα να καταρριφθούν και αρκετά ρεκόρ ζέστης!!

Στη χώρα μας τα πλοκάμια του φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ότι θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου καθώς μέχρι τότε η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε σχετικά ευχάριστα για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές!

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση μέσα από την σελίδα μου στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............