Αναβαθμίζεται η προσβασιμότητα κεντρικών οδών που βρίσκονται εκτός των τειχών του Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιουλίου 2022

Αναβαθμίζεται η προσβασιμότητα κεντρικών οδών που βρίσκονται εκτός των τειχών του Ηρακλείου

 Στην υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση μελέτης σχετικά με την αναβάθμιση της προσβασιμότητας σε δρόμους που βρίσκονται εκτός των τειχών της πόλης του Ηρακλείου, προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός στο γραφείο του στη Λότζια , παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.Η σύμβαση με τίτλο «Μελέτη βελτίωσης προσβασιμότητας στην εκτός των τειχών περιοχή» προβλέπει τον πλήρη ανασχεδιασμό έντεκα (11) υφιστάμενων αστικών οδών όσον αφορά στην κίνηση πεζών, αυτοκινήτου και ποδηλάτου και στην στάθμευση, με έμφαση στην βελτίωση της προσβασιμότητάς για όλους, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες αρχές για την βιώσιμη κινητικότητα.

Οι οδοί που έχουν επιλεχθεί είναι οι εξής: Ελευθέρνης ,Ισαύρων , Μάχης Κρήτης ,Πυράνθου , Λεβήνου , Αναγεννήσεως-Κατσούλη-Καποδιστρίου , Ατλαντίδος, Γερωνυμάκη (από Λ. Εθνικής Αντιστάσεως έως Λ. Δημοκρατίας), Οδυσσέως (Πόρος), Κλεάνθη-Σκεπετζή , Παπαναστασίου (από ΒΟΑΚ έως Κνωσσού).

Οι επί μέρους μελέτες που θα εκπονηθούν είναι: Τοπογραφικές Αποτυπώσεις , Μελέτες Οδοποιίας Αστικών Οδών, στα στάδια προμελέτης, οριστικής μελέτης και μελέτης εφαρμογής, Ειδικές Αρχιτεκτονικές Μελέτες, στο στάδιο οριστικής μελέτης και μελέτης εφαρμογής , Μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Οδικών Έργων, για τον φωτισμό και την άρδευση με σύστημα αυτοματισμού και κεντρικού ελέγχου, στα στάδια προμελέτης και οριστικής μελέτης, Φυτοτεχνικές Μελέτες στο στάδιο οριστικής μελέτης και μελέτης εφαρμογής ,εκπόνηση Σχεδίων και Φακέλων Ασφάλειας και Υγείας Έργων, Τεύχη Δημοπράτησης.

Το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης της σύμβασης είναι 17 μήνες και ο προϋπολογισμός 133.316,74€ (με ΦΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............