Στις 21 Ιουνίου 1987 ο ΟΦΗ Στέφεται Κυπελλούχος Ελλάδας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Ιουνίου 2022

Στις 21 Ιουνίου 1987 ο ΟΦΗ Στέφεται Κυπελλούχος Ελλάδας

 21 Ιουνίου 1987 ο ΟΦΗ κέρδιζε με 3-1 στα πέναλτι τον Ηρακλή, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας κατακτώντας τον σημαντικότερο τίτλο της 91χρονης ιστορίας του.

Ήταν η μεγάλη βραδιά του Μύρωνα Σηφάκη που αλά.. Ντουκαντάμ απέκρουσε τα πέναλτι του Ζήφκα και του Αδάμου, δίνοντας το Κύπελλο στον Όμιλο.
ofi_kypello



Στο… πόδι όλη η Μεγαλόνησος για το καμάρι της, έξαλλα πανηγύρια για τους ασπρόμαυρους ήρωες και φανταστική υποδοχή κατά την επιστροφή της αποστολής στο Ηράκλειο!
Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1. Ο Ηρακλής είχε προηγηθεί στο 30’ με σουτ του Κωφίδη, όμως ο ΟΦΗ απάντησε στο 34’ με κεφαλιά του Χαραλαμπίδη.
Στα πέναλτι έλαμψε η φυσιογνωμία του Μύρωνα Σηφάκη, εκεί μίλησε ο νεαρός κίπερ του Όμιλου που απέκρουσε δύο, ευστόχησαν σε όλα οι συμπαίκτες του και γράφτηκε η ιστορία!
sifakis_telikos
 
Η σειρά των πέναλτι
Ζούντμπι άουτ
Χαραλαμπίδης 1-0
Ζήφκας απέκρουσε ο Σηφάκης
Τσινός 2-0
Δ. Παπαδόπουλος 2-1
Γρ. Παπαβασιλείου 3-1
Αδάμου απέκρουσε ο Σηφάκης
aaa

ΟΦΗ: Σηφάκης, Γκουλής, Βασιλείου, Τσινός (102′ Ανδρεανίδης), Ίσις, Περσίας, Γρ. Παπαβασιλείου, Γρ. Χαραλαμπίδης, Νιόπλιας (94′ Καρυώτης), Σαμαράς
Ηρακλής: Γκεοργκίεφ, Λευκόπουλος, Ζήφκας, Βακαλόπουλος, Ηλιάδης, Κωφίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Ζούντμπι, Αναστασιάδης, Χατζηπαναγής (98′ Αδάμου), Καραϊσκος (57′  Γ. Παπαδόπουλος)
1987

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............