Αφιέρωμα στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Απριλίου 2022

Αφιέρωμα στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου

 Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης του Δήμου Ηρακλείου παρουσιάζει την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, ένα αφιέρωμα στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Η συναυλία περιλαμβάνει από τα μνημειώδη θρησκευτικά έργα του «Κατά Ματθαίον» και «Κατά Ιωάννην Πάθη», που αναμφίβολα αποτελούν μια από τις σημαντικότερες παρακαταθήκες του παγκόσμιου πολιτισμού. Συμπράττουν, η χορωδία «Φωνωδία» υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως, η χορωδία του Παγκρήτιου Ωδείου υπό τη διεύθυνση της Θάνιας Κυριακίδου και η χορωδία του Ωδείου του Δήμου Ηρακλείου υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κιαγιαδάκη. Σολίστ η υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη και η μεσόφωνος Δώρα Μπάκα.

Τη συναυλία διευθύνει ο Μίλτος Λογιάδης.

Πρόγραμμα

Menuet (από την Ορχηστρική Σουίτα Nr. 2) Air (από την Ορχηστρική Σουίτα Nr. 3) Badinerie (από την Ορχηστρική Σουίτα Nr. 2)

Από τα Κατά Ματθαίον Πάθη Nr. 1. Chorus: Κommt ihr töchter helft mir klagen Nr. 8. Aria: Blute nur Nr.15. Choral: Erkenne mich, mein Hüter Nr.39. Aria: Erbarme dich, mein Gott Nr.40. Choral: Bin ich gleich von dir gewichen Nr.52. Aria: Können Tränen meiner Wangen

Από τα Κατά Ιωάννην Πάθη Nr. 9. Aria: Ich folge dir gleichfalls Nr.39. Chorus: Ruht wohl, ihr heiligen Gebeine Nr. 40. Choral: Ach Herr, laß dein lieb Engelein

Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από: ● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Παρασκευή 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00, Σάββατο: 09:00 - 15:00) ● Την ticketservices.gr, από εδώ.

● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κατά την είσοδο και την παραμονή του κοινού στον χώρο, εφαρμόζονται τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.

Δωρεάν στάθμευση για τους θεατές στο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ

Για τους θεατές των εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............