Η κυβέρνηση των αρνητικών ρεκόρ έχει όνομα: Κυβέρνηση Μητσοτάκη - Στο 8,9% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο, εκτός ελέγχου η ακρίβεια - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

09 Απριλίου 2022

Η κυβέρνηση των αρνητικών ρεκόρ έχει όνομα: Κυβέρνηση Μητσοτάκη - Στο 8,9% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο, εκτός ελέγχου η ακρίβεια

 Με αφορμή το νέο ρεκόρ που κατέγραψε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο του 2022, όπου σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ανήλθε στο 8,9%, το υψηλότερο ποσοστό από το 1995 (!) ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ απλώς επιβεβαιώνει ότι η ακρίβεια στην χώρα μας είναι εκτός ελέγχου. Αποδεικνύει παράλληλα ότι όσο η Κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη θα επιδοτεί την αισχροκέρδεια, όσο θα συνεχίζει να εθελοτυφλεί και να κωφεύει, νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις θα εξακολουθούν να υποφέρουν.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για πλαφόν στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, για φορολόγηση των υπερκερδών των παραγωγών ενέργειας, για μείωση των ΕΦΚ στα καύσιμα και του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και για άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, είναι γνωστές. Θα τις ενστερνιστούν στην Κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη; Θα λάβουν, επιτέλους, μέτρα στήριξης της δοκιμαζόμενης κοινωνίας; Ή θα συνεχίσουν το ανέμελο ταξίδι τους, φροντίζοντας τους λίγους κι αδιαφορώντας για τους πολλούς;».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............