Ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ Κρήτης και η Περιφέρεια Κρήτης τίμησαν κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του στίβου που διακρίθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Απριλίου 2022

Ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ Κρήτης και η Περιφέρεια Κρήτης τίμησαν κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του στίβου που διακρίθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια

 

Σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, με την παρουσία δεκάδων αθλητών ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και η Περιφέρεια Κρήτης τίμησαν τις αθλήτριες και του αθλητές που διακρίθηκαν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε αθλήματα του στίβου κατά τα τελευταία δυο χρόνια. Η «γιορτή της Κρήτης» που πλημμύρισε συναισθήματα και μνήμες πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το Σάββατο το βράδυ.


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης στην όμορφη και γεμάτη νιάτα εκδήλωση τίμησε τους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του νησιού, που ξεχώρισαν σε εντός και εκτός συνόρων αγώνες το 2021 και 2022. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν όσοι μετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και συνολικά 140 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών και βραβεύθηκαν ήταν η Ειρήνη Βασιλείου, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και Δήμητρα Γναφάκη. Επίσης τιμήθηκε ο Ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης για την προσφορά του και τη συμβολή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

Στ. Αρναουτάκης: Όλοι μαζί συνεχίζουμε την συνεργασία για την στήριξη του αθλητισμού στη Κρήτη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ και τα στελέχη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, για την διοργάνωση της εκδήλωσης και τις τιμητικές βραβεύσεις επεσήμανε ότι όλοι μαζί συνεχίζουμε την συνεργασία για την στήριξη του αθλητισμού και των φορέων του σε όλη την Κρήτη.

 Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε, ότι, «με ιδιαίτερη χαρά, τιμούμε σήμερα τις αθλήτριες και τους αθλητές του Στίβου, που τα τελευταία δύο χρόνια, παρά τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες, κατάφεραν να διακριθούν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για αθλήτριες και αθλητές που μας προσφέρουν μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές, καθώς ο δικός τους αγώνας μετατρέπεται σε μάθημα ζωής, για τη νέα γενιά. 

Ως Περιφέρεια Κρήτης, εκφράζουμε για ακόμα μια φορά τα συγχαρητήρια όλων μας στους ανθρώπους του αθλητισμού, στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, στους φορείς που στηρίζουν και συμμετέχουν στις αθλητικές διοργανώσεις που διοργανώνονται στην Κρήτη, τονίζοντας παράλληλα, πως όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τη συνεργασία για τη στήριξη του αθλητισμού και των φορέων του σε όλη την Κρήτη. Στους σπουδαίους αθλητές ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς η λάμψη των μεταλλίων τους φωτίζει και ομορφαίνει τον κόσμο γύρω μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............