KOH - Οι διακρίσεις έχουν συνέχεια! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Μαρτίου 2022

KOH - Οι διακρίσεις έχουν συνέχεια!

 Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς η εξαιρετική παρουσία του ΚΟΗ στους Χειμερινούς αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, είχε συνέχεια και στην κατηγορία των Κορασίδων Β’. Η 1η θέση στις φιγούρες, το χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο και το αργυρό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό αντικατοπτρίζουν τη ποιότητα της δουλειάς των προπονητριών του Ομίλου και την προσπάθεια των μικρών αθλητριών τους. Οι Κορασίδες Β’ του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου βαδίζοντας στο δρόμο που άνοιξαν πριν ένα μήνα οι Κορασίδες Α έφτασαν και αυτές στην κορυφή των Χειμερινών Αγώνων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.


Οι αγώνες διεξάχθηκαν το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου στο Χαλάνδρι με τη συμμετοχή 178 αθλητριών από 20 σωματεία. Ο ΚΟΗ συμμετείχε με 15 αθλήτριες: Αλετρά Μαρία Λυδία, Γεωργιουδάκη Αθήνα, Ζαχαριουδάκη Δανάη, Κάββαλου Ισμήνη, Κάββαλου Σταυρούλα, Καλεμάκη Ειρήνη, Μαυρακάκη Μαργαρίτα, Μεραμβελιωτάκη Ελένη, Μιχελακάκη Μαρία Ελένη, Παπαγιαννάκη Καλλιόπη, Παπαδάκη Ουρανία, Σταθάκη Σοφία, Σφακιανάκη Ζωή, Χαριστάκη Ελένη Άννα και Χρονάκη Πελαγία.

Στο Ελεύθερο Ντουέτο, ο ΚΟΗ με τις Μαργαρίτα Μαυρακάκη / Καλλιόπη Παπαγιαννάκη και αναπληρωματική τη Μαρία Ελένη Μιχελακάκη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 61.5252 βαθμούς. Τα επίσημα αποτελέσματα εδώ.


Στο Ελεύθερο Ομαδικό ένας βαθμός ποινής στοίχισε το χρυσό μετάλλιο για 0.1980 βαθμούς. Ο ΚΟΗ με 59.6208 βαθμούς πήρε το αργυρό μετάλλιο με τις αθλήτριες Κάββαλου Ισμήνη, Καλεμάκη Ειρήνη, Μαυρακάκη Μαργαρίτα, Μιχελακάκη Μαρία Ελένη, Παπαγιαννάκη Καλλιόπη και Σφακιανάκη Ζωή. Τα επίσημα αποτελέσματα εδώ.

Τέλος στη δοκιμασία των φιγούρων, μεταξύ 140 αθλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............