Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις «IRAKLIΟ» O.A.A. Junior Tournament - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Μαρτίου 2022

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις «IRAKLIΟ» O.A.A. Junior Tournament

 Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις «IRAKLIΟ» O.A.A. Junior Tournament που διοργανώνει το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.


Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες, ενώ την Δευτέρα ξεκίνησαν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό.

Οι συμμετοχές των αθλητών έφτασαν τις 120 με τους 14χρονους αθλητές και αθλήτριες να έρχονται απ’ όλες τις γωνιές της Ευρώπης, ενώ παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά της Κρήτης και της Ελλάδα να συμμετάσχουν σ’ ένα Ευρωπαϊκό τουρνουά στον τόπο τους.

Για τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»:

Στον δεύτερο γύρο του κυρίως ταμπλό προκρίθηκε ο Θάνος Ζαβουργιανός, ο οποίος αντιμετώπισε τον Γάλλο Heremy Clements και επικράτησε 63 16 62.  Στον γύρο των 32 θα αντιμετωπίσει το Νο 1 του ταμπλό και Νο18 στην Ευρώπη στην κατηγορία του, τον Ανδρέα Μεσσή και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την πρόκριση στους 16.

Ο Κωνσταντίνος Λαμπράκης, έχασε από τον Ολλανδό Joris Clermonts 60 62, στον πρώτο γύρο. Ο Νικόλας Αμανάκης, έχασε από τον Γιώργο Γκλαβά 64 64 και αυτός στον πρώτο γύρο.

Η Μαρία Ζαχαράκη, έχασε από την Κύπρια Μαρία Σερεφείδου 61 61 και παρέμεινε στις 64.

Στα προκριματικά αγωνίστηκαν οι Γιώργος Τσαπάκης, Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Γιώργος Αποστολάκης, Ελένη Λεβεντάκη, Ελευθερία Βασιλάκη, Ρωξάνη Ζαχαράκη και Βασιλίνα Πανταζοπούλου, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό.

Στο ταμπλό των διπλών, πρόκριση στον επόμενο γύρο είχαμε για τις Πανταζοπουλου/ Βασιλάκη που επικράτησαν των Λεβεντάκη/ Ζαχαράκη Ρ. 64 76(8). Το ζευγάρι Ζαχαράκη Μ./ Τζίορα έχασε από τις Αντωνιουδάκη/ Μπεχλιβανίδου 63 61. Στο ταμπλό των διπλών αγοριών, οι Ζαβουργιανός/ Λαμπράκης έχασαν από τους Τσέχους Strilka/ Vymazl 60 61, ενώ και οι Αμανάκης/ Βεγόπουλος ηττήθηκαν από τους Ολλανδούς De Graaf/ Hillegeberg 64 63.

Ωστόσο οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν στον δεύτερο γύρο του ταμπλό και προβλέπονται δυνατά παιχνίδια τις επόμενες μέρες.

Χορηγοί: Κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, Διαγνωστικό- Θεραπευτικό Κέντρο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ ΚΡΗΤΗΣ, MY HOME & OFFICE, SIALMO, ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ, ANEK LINES- BLUESTAR FERRIES, POWER PROS.

Χορηγοί επικοινωνίας: CRETALIVE, ΠΑΤΡΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............