Ο Μιχάλης Σταυρακάκης και το "Σχήμα Δις Τρόπον" στο Heraklion Arts and Culture - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Μαρτίου 2022

Ο Μιχάλης Σταυρακάκης και το "Σχήμα Δις Τρόπον" στο Heraklion Arts and Culture

 Ο Μιχάλης Σταυρακάκης και το «Σχήμα Δις Τρόπον» έρχονται στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture με την μουσική παράσταση «Στου κύκλου τα γυρίσματα».


Την on line πρεμιέρα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 στις 21:15 στον παρακάτω σύνδεσμο https://youtu.be/2LM_2zNh8vw ενώ αμέσως μετά θα παραμείνει διαθέσιμη on demand στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»!

Λίγα λόγια για τη συναυλία:

Το “Σχήμα Δις Τρόπον” στη μουσική παράσταση, με γενικό τίτλο “Στου κύκλου τα γυρίσματα...”, μέσα από μουσικές και τραγούδια κυρίως δικών του δημιουργιών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ελλάδας και της Μεσογείου, προσπαθεί να περιγράψει τον κύκλο και το νόημα της ζωής, από τη γέννηση μέχρι το θάνατο.

Εμπνευστές και οδηγοί σε αυτό το ταξίδι είναι οι ανώνυμοι δημιουργοί και κυρίως οι ποιητές της Κρητικής Αναγέννησης με κορυφαίο το “δάσκαλο” όλων Βιτσέντζο Κορνάρο, εξού και ο τίτλος της παράστασης.

Ο Μιχάλης Σταυρακάκης γεννήθηκε στ’ Αρμανώγεια Ηρακλείου και μεγάλωσε στ’ Ανώγεια Ρεθύμνου. Η σχέση του με τη μουσική είναι βιωματική. Ασχολείται με το μαντολίνο και το λαούτο από τη παιδική ηλικία. Τον τελευταίο καιρό εκφράζεται μουσικά κυρίως μέσα από το «Μιχάλης Σταυρακάκης Quartet» και το «Σχήμα Δις Τρόπον»

Συντελεστές:

Μιχάλης Σταυρακάκης (Τραγούδι, μαντολίνο, λαούτο κρητικό, λαούτο πολίτικο), Σπυριδούλα Μπάκα (Τραγούδι), Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (Τραγούδι, κιθάρα), Γιώργης Ζαχαριουδάκης (Φλάουτο, μπασούρι, θιαμπόλι, πιάνο), Κατερίνα Σταυρακάκη (Φλάουτο), Νίκος Μαστοράκης (Κόντρα μπάσο), Βαγγέλης Αποστόλου (Ηχοληψία, επεξεργασία ήχου, remixing – mastering), Χάρης Μπάκας (Βοηθός ηχολήπτη, ήχος σκηνής, φωτισμός), Δευκαλίων Μανιδάκης - Ζαχαρίας Παντατοσάκης

(Κινηματογράφηση), Ζαχαρίας Παντατοσάκης (Επεξεργασία εικόνας, μοντάζ, προσαρμογή ήχου, τελικό video).

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής, μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Σταυρακάκης - “Σχήμα Δις Τρόπον”

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Για εγγραφή στο Heraklion Arts and Culture ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............