«ένας Στεγόσαυρος ρομπότ!» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Μαρτίου 2022

«ένας Στεγόσαυρος ρομπότ!» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης

 Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης σας προσκαλεί το Σάββατο 19 Μαρτίου σε ένα δίωρο εργαστήρι Εκπαιδευτικής Ρομποτικής! Η Ευγενία Παζάρα και ο Λεωνίδας Μουχλιάδης συνδυάζοντας τις γνώσεις τους δημιούργησαν ένα εργαστήριο ρομποτικής, το οποίο υποστηρίζει τη διερευνητική μάθηση,     καθιστά ελκυστική στους μαθητές τη μελέτη της επιστήμης και της τεχνολογίας και επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας!

Στο εργαστήρι του Σαββάτου οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν και θα προγραμματίσουν έναν ρομποτικό δεινόσαυρο, τον Στεγόσαυρο!


Μην παραλείψετε, μετά το πέρας του εργαστηρίου, να επισκεφθείτε την έκθεση «Δεινόσαυροι-Extreme» που φιλοξενείται στο Μουσείο μας και να παρατηρήσετε από κοντά τα προπλάσματα των ρομποτικών δεινόσαυρων που μοιάζουν τόσο αληθινά!

Πληροφορίες

Ημέρα / Ώρα: Σάββατο 19 Μαρτίου, 11:00 – 13:00

Για παιδιά: Δ΄- Στ΄ Δημοτικού

Αριθμός συμμετεχόντων: 12

Κόστος συμμετοχής: 30€

Μέλη του Συλλόγου Φίλων ΜΦΙΚ: 25€

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής: 2810 393630, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 15:00

 

*Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον Covid-19 για τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε δράση του Μουσείου είναι απαραίτητη η επίδειξη στην είσοδο του Μουσείου του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ για τους άνω των 18 χρονών και η επίδειξη αρνητικού self test για τους έως των 17 χρονών. Το self test πρέπει να έχει διενεργηθεί την ημέρα που θα επισκεφθείτε το Μουσείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............