Υποδοχή μαθητών & εκπαιδευτικών πέντε χωρών στο Δημαρχείο Χανίων: Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Μαρτίου 2022

Υποδοχή μαθητών & εκπαιδευτικών πέντε χωρών στο Δημαρχείο Χανίων: Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS

Εκπαιδευτικούς και μαθητές από την Εσθονία, τη Λιθουανία, την Τσεχία, την Πορτογαλία και τη χώρα μας, που συμμετέχουν στη δράση «Acting now for the future», στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκαν σήμερα, Πέμπτη 17/3/2022, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Αντώνης Βαρδάκης. Τα μέλη των ξένων αποστολών συνόδευαν εκπαιδευτικοί ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου της πόλης μας.  

 Ο Δήμαρχος Χανίων καλωσόρισε τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη μας και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, καθώς επίσης παρέλαβε επιστολή των μαθητών, με ζητήματα που αφορούν στην κλιματική αλλαγή και την ανάληψη άμεσων δράσεων.

 Τόσο ο κ. Σημανδηράκης όσο και ο κ. Βαρδάκης αναφέρθηκαν στις ενέργειες, στις οποίες έχει προχωρήσει η δημοτική αρχή αναφορικά με την κλιματική αλλαγή, την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την προώθηση της ανακύκλωσης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε μεταξύ άλλων στην ενεργειακή αναβάθμιση και συντήρηση των σχολικών μονάδων, καθώς και στον προγραμματισμό για επέκταση του δικτύου των ποδηλατοδρόμων, αύξηση των σημείων διάθεσης των κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου, κ.α.

 

Η συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............