Μάχη για τον καθαρισμό της Αμμουδάρας από το Δήμο Μαλεβιζίου – Πρωτοφανής η κατάσταση μετά την πρόσφατη κακοκαιρία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Μαρτίου 2022

Μάχη για τον καθαρισμό της Αμμουδάρας από το Δήμο Μαλεβιζίου – Πρωτοφανής η κατάσταση μετά την πρόσφατη κακοκαιρία

 Για τέταρτη μέρα μηχανήματα του Δήμου Μαλεβιζίου συνεχίζουν τον καθαρισμό της παραλίας στην Αμμουδάρα απομακρύνοντας τεράστιες ποσότητες καλαμιών, αποτέλεσμα της πρόσφατης κακοκαιρίας όταν ο Γαζανός ποταμός φτάνοντας στα όρια της υπερχείλισης μετέφερε στη θάλασσα τεράστιες ποσότητες καλαμιών και φερτών υλικών. Μέχρι σήμερα έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 50 φορτηγά με καλάμια ενώ υπολογίζεται πως υπάρχουν περισσότερα από 100 φορτηγά ακόμα.


Ο Δήμος Μαλεβιζίου ξεκίνησε τον καθαρισμό της παραλίας με ίδια μέσα, με στόχο η παραλία της Αμμουδάρας να είναι προσβάσιμη όλο το χρόνο, πέρα από την προετοιμασία που γίνεται για την έναρξη της τουριστικής σαιζόν.

Στην Αμμουδάρα βρέθηκαν το πρωί οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, Καθημερινότητας του Δημότη Γρηγόρης Περυσινάκης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, όπου ενημερώθηκαν από τους χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου Μαλεβιζίου για την κατάσταση που επικρατεί.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχουν πλάνα από drone με την κατάσταση που επικρατεί στην Αμμουδάρα: https://www.youtube.com/watch?v=GGPTsR3fyVc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............