Διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα θεματικά λευκώματα με τα έργα τέχνης του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Μαρτίου 2022

Διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή τα θεματικά λευκώματα με τα έργα τέχνης του Δήμου Ηρακλείου

 Στην έκδοση τριών θεματικών και ιδιαιτέρως φροντισμένων λευκωμάτων, μέσω των οποίων παρουσιάζεται ένα μεγάλο μέρος της συλλογής έργων τέχνης που έχει στην κατοχή του, προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου.


Τα τρία λευκώματα είναι διαθέσιμα για το κοινό στην ψηφιακή τους μορφή και έχουν χωριστεί σε «Ιστορίες του Μεγάλου Κάστρου», «Ιστορίες Ζωγραφικής» και «Ιστορίες Χαρακτικής».

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τα βρουν εδώ: Ιστορίες του Μεγάλου Κάστρου https://bit.ly/346lXsi Ιστορίες Χαρακτικής https://bit.ly/3hzCdoJ Ιστορίες Ζωγραφικής https://bit.ly/36XFJY8

Ο Δήμος Ηρακλείου, δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού, ευχαριστεί θερμά την κυρία Ντενίζ – Χλόη Αλεβίζου που ανέλαβε το επίπονο έργο της τεκμηρίωσης των έργων και το έφερε εις πέρας επιτυχώς, την κ. Λουίζα Καραπιδάκη για την εικονογραφική και θεματική επιλογή των έργων και τη συγγραφή των κειμένων, την υπεύθυνη της Πινακοθήκης του Δήμου κ. Μαριάννα Γιαλύτη για την ουσιαστική συμβολή της, την κ. Γεωργία Μίχα για τη γλωσσική επιμέλεια των κειμένων, τον κ. Δημήτρη Βυτινιώτη για τη μετάφραση στην Αγγλική γλώσσα και την επιμέλεια της και την Cloudprint για την έκδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............