Εξασφάλιση χρηματοδότησης ποσού 1.200.000,00 € μέσω του προγράμματος « Αντώνης Τρίτσης » στο δήμο Σητείας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Μαρτίου 2022

Εξασφάλιση χρηματοδότησης ποσού 1.200.000,00 € μέσω του προγράμματος « Αντώνης Τρίτσης » στο δήμο Σητείας

 Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και ένταξη έργων, μέσω εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εξασφάλιση χρηματοδότησης ποσού 1.200.000,00 € μέσω του προγράμματος « Αντώνης Τρίτσης ».


Η έγκαιρη σύνταξη της μελέτης και κατάθεση της πρότασης στο Υπ. Εσωτερικών έδωσε τη δυνατότητα στις υπηρεσίες του Υπουργείου να προκρίνουν την πρόταση του Δήμου στο πρόγραμμα « Ανάπτυξη εφαρμογών έξυπνων πόλεων  – SMART CITIES ».

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα και τις υπηρεσίες του Υπουργείου του για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια, τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη για τη συνδρομή του στις προσπάθειες του Δήμου Σητείας και τις επαφές με την κεντρική κυβέρνηση, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου Σητείας που, παρά την υποστελέχωση και τις εγγενείς αδυναμίες, υπερβαίνουν εαυτούς στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............