Πιλοτική έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Μαρτίου 2022

Πιλοτική έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου

 Έρευνα με σκοπό τη διερεύνηση των αναγκών (κοινωνικών και υγείας) των κατοίκων της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου, ξεκινά η Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου. Η έρευνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί πιλοτικά, στο πλαίσιο σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων για τη δημόσια υγεία και την παροχή υποστήριξης σε δημότες που το έχουν ανάγκη.


Πιο συγκεκριμένα η έρευνα θα διεξαχθεί στις περιοχές: Κατσαμπάς, Πόρος, Αγία Αικατερίνη, Χρυσοπηγή, Πατέλες και Φιλοθέη, και αφορά σε πολίτες που έχουν ανάγκη υποστήριξης στην καθημερινότητα τους και είναι μερικώς ή μη αυτοεξυπηρετούμενοι. Για το λόγο αυτό καλούνται οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών που επιθυμούν να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 2810 301437 (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η Κατσαμπά, Χριστίνα Κατσίβα), 2810 330318 (ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η Πόρου, Μανόλης Βασιλοκωνσταντάκης) και 2810 243361 (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνα Μόσχου) , από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ- 12:00μ.μ..

Σε περίπτωση που οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με τις κοινωνικές υπηρεσίες , η επικοινωνία δύναται να γίνει από τους φροντιστές ή τους πλησιέστερους συγγενείς. Επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην έρευνα είναι, τα άτομα που θα λάβουν μέρος να είναι μερικώς ή μη αυτοεξυπηρετούμενα. Η έρευνα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ηρακλείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............