Στο επίκεντρο οι προτάσεις του Δήμου Μαλεβιζίου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στη συνάντηση του Μενέλαου Μποκέα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Μαρτίου 2022

Στο επίκεντρο οι προτάσεις του Δήμου Μαλεβιζίου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» στη συνάντηση του Μενέλαου Μποκέα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών

 Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, θέματα που αφορούν το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» και τις προτάσεις που έχει υποβάλει ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα χρηματοδοτήσεων των δήμων μέσω των ΚΑΠ, με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου να θέτει την αναγκαιότητα ενίσχυσής τους, καθώς το λειτουργικό κόστος των δήμων έχει πολλαπλασιαστεί μετά τις συνεχιζόμενες αυξήσεις των τιμών σε καύσιμα και ενέργεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............