Ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην Ενεργειακή Κοινότητα του Δήμου Μαλεβιζίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Φεβρουαρίου 2022

Ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην Ενεργειακή Κοινότητα του Δήμου Μαλεβιζίου

 Τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην Ενεργειακή Κοινότητα του Δήμου Μαλεβιζίου αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση. Ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης συνεχάρη το Δήμο Μαλεβιζίου καθώς είναι ο πρώτος δήμος σε επίπεδο Κρήτης που προχωρά στην ίδρυση ενεργειακής κοινότητας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ταυτίζεται με το στόχο της περιφέρειας για την πράσινη ανάπτυξη.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζιου Μενέλαος Μποκεας κατά την τοποθέτηση του στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου τόνισε πως είναι η πρώτη Ενεργειακή Κοινότητα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και πως βασικός στόχος είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση του ενεργειακού κόστους για τους δημότες.

Αυτό που απομένει πλέον για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας «Μαλεβίζι Ενεργειακή» είναι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζιου στην προσεχή συνεδρίαση του.

(Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............