Ευχαριστήριο του Σύνδεσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Φεβρουαρίου 2022

Ευχαριστήριο του Σύνδεσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου

 Ευχαριστούμε θερμά, ως αρμόδια Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Π.Ε.70 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κρήτης των σχολείων της 8ης Ενότητας Ηρακλείου, το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου - Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με αποστολή την προστασία και υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με έμφαση στην γυναίκα και το παιδί για την αμισθί υλοποίηση σειράς επιμορφωτικών εξ αποστάσεως σεμιναρίων με θέμα: «Εργαστήρια Δεξιοτήτων: Ευ Ζην – Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στο Δημοτικό» που παρακολούθησε το διδακτικό προσωπικό των δημοτικών σχολείων της ως άνω Ενότητας.


Στόχος των σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο Δεκέμβριος 2021 – Ιανουάριος & Φεβρουάριος 2022 ήταν να καταστούν ικανοί οι εκπαιδευτικοί να υλοποιούν σχετικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα εφοδιάζουν τα παιδιά με τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις στάσεις και αξίες που απαιτούνται, για να είναι σε θέση να παίρνουν πληροφορημένες και υπεύθυνες αποφάσεις, να προστατεύονται από σεξουαλική βία/εξαναγκασμό και να αναπτύσσουν μεταξύ τους σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού.

Ευχαριστούμε και πάλι, εκπροσωπώντας θεσμικά την 8η Ενότητα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου του Π.Ε.Κ.Ε.Σ Κρήτης το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου που ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, καθώς για πολλοστή φορά από το καλοκαίρι του 2000 που ιδρύθηκε προσφέρει εθελοντικά στην εκπαίδευση την εμπειρία του στο μείζον θέμα της Ολιστικής Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης και σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας.

ΜΠΑΓΙΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, Med, Ph.D

Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΠΕ70) 8ης Ενότητας Ηρακλείου, ΠΕΚΕΣ Κρήτης,

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............