Η gallery genesis στην Αθήνα, παρουσιάζει την πρώτη έκθεση του 2022: Λουδοβίκος των Ανωγείων «Σύννεφο που ξεστράτισε και σκόνταψε στο φως» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Ιανουαρίου 2022

Η gallery genesis στην Αθήνα, παρουσιάζει την πρώτη έκθεση του 2022: Λουδοβίκος των Ανωγείων «Σύννεφο που ξεστράτισε και σκόνταψε στο φως»

Εγκαίνια: Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 / Ώρα 19:00

Η gallery genesis παρουσιάζει την πρώτη έκθεση της νέας χρονιάς 2022: Λουδοβίκος των Ανωγείων «Σύννεφο που ξεστράτισε και σκόνταψε στο φως»

Καλλιτεχνική Διεύθυνση – Επιμέλεια έκθεσης:Γιώργος Τζάνερης 

Την έκθεση προλογίζει με το κείμενό της η Ντόρα Ηλιοπούλου – Ρογκάν Δρ. Ιστορικός της Τέχνης-τεχνοκριτικός Officier des Arts et Lettres. Διάρκεια έκθεσης: 11 έως 22 Ιανουαρίου 2022.

Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ

Τα πρόσφατα ζωγραφικά έργα, του απόλυτα χαρισματικού και προικισμένου Λουδοβίκου των Ανωγείων, που παρουσιάζονται στην τωρινή του έκθεση, στη Γκαλερί Genesis του Γιώργου Τζάνερη, ταυτίζονται με μια δίχως προηγούμενο “διαπασών” στην εικαστική του πορεία. Συνάμα, αποτελούν και μια κορύφωση για όσους δεν έχουν ακόμη γνωρίσει,  πέραν του μουσικού του ταλέντου, το εικαστικό του χάρισμα.

 

 Το «ΦΩΣ» αποτελεί τον κατεξοχήν εμπνευσμένο συνδετικό κρίκο ανάμεσα στα έργα του καλλιτέχνη. Και αυτό, ανεξάρτητα από τις εκάστοτε λύσεις, προσεγγίσεις και εκφάνσεις. Πρόκειται για ένα ανεξάντλητο σε δύναμη υποβολής ΦΩΣ, καθώς, ενορχηστρώνει, κάθε φορά, μιαν ολόκληρη ατμόσφαιρα. Ατμόσφαιρα που ενεργοποιεί και ενεργοποιείται με πομπό και δέκτη, το δίδυμο: Ψυχή – Πνεύμα.

ΠΗΓΗ ΑΝΩΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............