Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρακλείου - Απεγκλωβισμός οικογενειών και ποιμνιοστασίων - Επιτόπια επίσκεψη του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

27 Ιανουαρίου 2022

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρακλείου - Απεγκλωβισμός οικογενειών και ποιμνιοστασίων - Επιτόπια επίσκεψη του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

 Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου όπου χρειάστηκε η επέμβαση μηχανημάτων εκχιονισμού μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μαρίνο Παττακό και στελέχη της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, βρέθηκε στις Ασίτες όπου χρειάστηκε συνολικά σε πέντε (5) περιπτώσεις ,η επέμβαση των εκχιονιστικών μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων που οδηγούν σε σπίτια και ποιμνιοστάσια που βρίσκονται έξω από τους οικισμούς των Ασιτών. Οι τρείς (3) περιπτώσεις αφορούσαν σε οικογένειες που είχαν αποκλειστεί χωρίς όμως να κινδυνεύουν, και οι δυο (2) σε ποιμνιοστάσια τα οποία έπρεπε να προσεγγίσουν οι κτηνοτρόφοι για να ταΐσουν τα κοπάδια τους.

Ο Δήμαρχος είχε συνομιλία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Πάνω και Κάτω Ασιτών καθώς και με δημότες οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα μικρής έκτασης προβλήματα που δημιούργησε στην περιοχή η χιονόπτωση αλλά και για την επιτυχή επέμβαση του προσωπικού πολιτικής προστασίας στις περιπτώσεις που χρειάστηκε.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους χειριστές των μηχανημάτων καθώς και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την προσπάθεια που κατέβαλαν και διαβεβαίωσε ότι όλος ο μηχανισμός παραμένει σε ετοιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............