Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γεμάτες χαρμόσυνες εορταστικές μελωδίες: Από το Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης», τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γεμάτες χαρμόσυνες εορταστικές μελωδίες: Από το Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης», τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

Tο Ωδείο “Ιωάννης Μανιουδάκης” σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ. Χ.-Κ.Α.Μ.  και τον Δήμο Χανίων διοργανώνουν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στην Πλατεία Κατεχάκη αντίστοιχα, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με μοναδικές εορταστικές μελωδίες. 

 

Ειδικότερα, το Σάββατο 18/12, στις 20.00, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» η μουσική εκδήλωση, με τίτλο: «Χριστουγεννιάτικες και Χαρμόσυνες Εορταστικές Μελωδίες», με τους σπουδαστές και τους καθηγητές του Ωδείου. Θα λάβουν μέρος φωνητικά και οργανικά σύνολα, καθώς και η νεοσύστατη ορχήστρα εγχόρδων με αγαπημένες, εορταστικές, κλασικές κινηματογραφικές και σύγχρονες μελωδίες, με τη διδασκαλία της καθηγήτριας βιολιού, Χριστίνας Πασχάλη και τη διεύθυνση της καθηγήτριας πιάνου, Βιβής  Κουτσογιαννάκη.

Την  Κυριακή 19/12, στις 12.00, στην πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι, θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με τίτλο: «Παναρμόνιες Εορταστικές Μελωδίες». Στην  εκδήλωση θα λάβει  μέρος  η  νεοσύστατη ορχήστρα εγχόρδων του Ωδείου με αγαπημένες, εορταστικές γνωστές και άγνωστες μελωδίες, όπως το «Snowflakes how gently», το «Let’s be Glad and full of Cheer», το «Festive March» του Χέντελ, κ.α.

 Η νεοσύστατη ορχήστρα  εγχόρδων σε διδασκαλία της Χριστίνας Πασχάλη, καθηγήτριας βιολιού και τη διεύθυνση της Βιβής Κουτσογιαννάκη, καθηγήτριας πιάνου, συγκροτήθηκε  για τις  παιδαγωγικές ανάγκες του Ωδείου και αποτελείται από μικρούς σπουδαστές 8-16 ετών.

Η είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων, είναι ελεύθερη, ενώ κατά τη διάρκειά τους θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

 Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γεμάτες χαρμόσυνες εορταστικές μελωδίες: Από το Ωδείο «Ιωάννης Μανιουδάκης», τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............