Ετήσια Γενική Συνέλευση και διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Δεκεμβρίου 2021

Ετήσια Γενική Συνέλευση και διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης»

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» σας προσκαλεί, με βάση τα άρθρα 15, 16 και 26 του Καταστατικού Λειτουργίας του συλλόγου, σε Ετήσια Γενική Συνέλευση και διενέργεια Αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της έκθεσης του ΜΦΙΚ στη Λ. Σ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο, την Τρίτη 28/12/2021 και ώρα 13:30, και σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 8/1/22 και ώρα 11:00 στον ίδιο χώρο.Δικαίωμα συμμετοχής, με βάση το Καταστατικό, στη Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη (πληρωμένες συνδρομές και του 2021). Τα μέλη μπορούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε με επιστολή στο Δ.Σ., είτε δια ζώσης την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Οι υποψήφιοι για την Εφορευτική Επιτροπή δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις άλλες εκλογές.

Ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή όλων σας μια που τόσο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης –Παν. Κρήτης, όσο και ο Σύλλογος Φίλων βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Η Γραμματέας

Ιάσμη Στάθη
Ετήσια Γενική Συνέλευση και διενέργεια Αρχαιρεσιών του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............