Αυλαία για το 2ο Greek MMA Festival 2021 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Δεκεμβρίου 2021

Αυλαία για το 2ο Greek MMA Festival 2021

 

Η αυλαία για το 2ο Greek MMA Festival 2021 έπεσε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου μετά από ένα διήμερο γεμάτο δράση και υπέροχες στιγμές στη Χερσόνησο της Κρήτης. Το φεστιβάλ αποτέλεσε μια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών, του Σωματείου μέλους της «Α.Σ. Τρισκελής», της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου και της Περιφέρειας Κρήτης.


Αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν το συναρπαστικό θέαμα, με τους μικρούς και μεγάλους αγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο ΜΜΑ Ring 120 τ.μ. και να κλέβουν τις εντυπώσεις με την προσπάθεια και το ήθος τους.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στους ανήλικους αθλητές. Οι ένδοξοι μελλοντικοί πρωταθλητές ηλικίας από 4 έως 17 ετών συναγωνίστηκαν σε αγώνες επίδειξης ΜΜΑ άνευ αποτελέσματος και κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού με τις επιδόσεις τους. Άξιο αναφοράς αποτελεί ο μικρότερος αθλητής της διοργάνωσης ηλικίας μόλις 4 ετών, ο οποίος με αξιοζήλευτη αυτοπεποίθηση έκανε την είσοδό του στο ΜΜΑ Ring «κλέβοντας την παράσταση» και κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων. Η άνθιση του ΜΜΑ στη χώρα μας ξεκινά από αυτές τις μικρές ηλικίες, οι οποίες με την σωστή καθοδήγηση μόνο διαφήμιση μπορούν να αποτελέσουν για το άθλημά μας.

Επίσης, την ίδια ημέρα έλαβαν μέρος και δύο αγώνες επίδειξης αθλητών Α.Μ.Ε.Α., οι οποίοι και βραβεύτηκαν κάτω από κλίμα έντονης συγκίνησης και υπερηφάνειας. Ένα από τα ύψιστα καθήκοντα της Ε.Ο.Μ. είναι να δώσει την δυνατότητα σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου ιδιαιτεροτήτων, να εξασκεί και να αγωνίζεται στις Μικτές Πολεμικές Τέχνες.

Την δεύτερη ημέρα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, την τιμητική τους είχαν όλοι οι ενήλικες αθλητές. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο προκειμένου να απολαύσει το θέαμα, τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Απονεμήθηκαν αναμνηστικά σε όλα τα συμμετέχοντα σωματεία μέλη, καθώς έλαβαν μέρος και οι τιμητικές βραβεύσεις των χορηγών και αρωγών του φεστιβάλ.

Σε μια διοργάνωση πρότυπο που πολλές αναγνωρισμένες Ομοσπονδίες θα «ζήλευαν» καθοριστικός ήταν και ο ρόλος του σώματος Διαιτησίας. Οι έμπειροι πλέον Διαιτητές και Κριτές της Ε.Ο.Μ. λειτούργησαν σε άψογη συνεργασία με αθλητές, προπονητές και διοίκηση, θέτοντας το θέμα της ασφάλειας ως πρώτο μέλημά τους, πράγμα το οποίο φάνηκε και στην απουσία τραυματισμών από το φεστιβάλ.

Τιμήθηκαν

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι:

· 1Η ΘΕΣΗ: Α.Σ. ΚΥΔΩΝΑΣ ΣΠΟΡΤΣ

· 2Η ΘΕΣΗ: Α.Ο. ΣΕΙΡΙΟΣ

· 3Η ΘΕΣΗ: Α.Σ. ΤΡΙΣΚΕΛΗΣ

· 3Η ΘΕΣΗ: Α.Σ. ΡΟΗ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΘΛΗΤΗΣ - ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

· ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΜΕΑ)

· ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΜΕΑ)

· ΧΑΜΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Ανήλικος με τους περισσότερους αγώνες)

· ΚΑΡΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Μητέρα αθλήτρια με τους περισσότερους αγώνες))

MVP ΑΘΛΗΤΕΣ

· Ανήλικος: ΧΑΜΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

· Ενήλικος: ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μας τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα και ενθύμια αγωνιστική εμφάνιση της Ε.Ο.Μ. για την παρουσία και στήριξή του στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επίσημη αναγνώριση του αθλήματός του ΜΜΑ στην χώρα μας από την Γ.Γ.Α. Παραβρέθηκε και εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης ο κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης.

Το συνολικά έσοδα από την διεξαγωγή του 2ο Greek MMA Festival 2021 διατέθηκαν υπέρ των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας του Δήμου Μινώα Πεδιάδος Κρήτης.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ:

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, Υφυπουργός Αθλητισμού

ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Περιφερειάρχης Κρήτης

ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης

ΣΕΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δήμαρχος Χερσονήσου

ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Αντιδήμαρχος Χερσονήσου

ΜΗΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Πρόεδρος ΚΕΔΧ

ΜΠΑΡΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πρόεδρος ΕΟΜ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΣΚΕΛΗΣ

ΠΥΝΗΡΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Προπονητής Α.Σ. ΤΡΙΣΚΕΛΗΣ

ΤΣΑΟΥΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ - ΑΡΙΕΤΑ, Παγκόσμια πρωταθλήτρια

Βραβεύτηκαν οι Χορηγοί-Υποστηρικτές:

CRETAN MEDICARE –Ιατρική Φροντίδα Κρήτης

FILIA HOTEL (Σταλίδα)

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΓΡΕΡΗΣ Α.Ε. (Νερό Ρούβας)

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε.

ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ Εθνικές μεταφορές (Αγ. Ιωάννης Χωστός)

ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ (Μοχός)

DESEO – Coffee & Snacks (Χερσόνησος)

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΜΑΛΑΚΗΣ (Μοχός)

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Μαθιουδάκη Μαρία (Σταλίδα)

ΡΑΚΑΔΙΚΟ ΣΤΟΥ ΚΑΓΙΑΜΠΗ (Σταλίδα)

Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές, τους χορηγούς-υποστηρικτές, τους εθελοντές από τον Α.Σ. Τρισκελή και τους εθελοντές μαθητές από το ΓΕΛ Μοχού που συνέβαλαν στα μέγιστα για την επιτυχία του φεστιβάλ.

Σας ευχαριστούμε όλους αθλητές, προπονητές, συλλόγους και γονείς!!!!!!

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΝΙΡΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΜΥΡΝΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............