Υπογραφή σύμβασης για την απόκτηση εκπαιδευτή σκύλων στο κυνοκομείο Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Νοεμβρίου 2021

Υπογραφή σύμβασης για την απόκτηση εκπαιδευτή σκύλων στο κυνοκομείο Ηρακλείου

 Στην υπογραφή σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών εκπαιδευτή σκύλων στο κυνοκομείο Ηρακλείου προχώρησε η Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στο χώρο, όπου σήμερα φιλοξενούνται τα αδέσποτα του Δήμου, αλλά και την σωστή διαχείριση αδέσποτων ζώων που παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά .


Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στη σύμβαση, η εκπαιδεύτρια σκύλων θα ανταποκρίνεται άμεσα στις περιπτώσεις ζώων με προβληματική , επιθετική και επικίνδυνη συμπεριφορά , ενώ θα συνεργάζεται με το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να συνδράμει στις περιπτώσεις περισυλλογής επικίνδυνων ζώων. Παράλληλα θα συνεργάζεται με τους υπαλλήλους του κυνοκομείου προκειμένου να τους παρέχει την κατάλληλη καθοδήγηση για την σωστή διαχείριση των ζώων αυτών κατά την παραμονή τους στο κυνοκομείο και θα μεριμνά ώστε να προωθείται η υιοθεσία των σκύλων στους οποίους έχει πραγματοποιηθεί εκπαίδευση για την διόρθωση της συμπεριφοράς τους.

Οι υπηρεσίες θα παρέχονται για το διάστημα του ενός έτους .

Σε δήλωση της η Αντιδήμαρχος ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό στις εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου που φιλοξενούνται αδέσποτα να υπάρχει κατάλληλος άνθρωπος με γνώσεις και εφόδια στην εκπαίδευση τους και αυτό επιτυγχάνεται πλέον με την υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης .Ήταν κάτι που είχαν επισημάνει και τα φιλοζωικά σωματεία με τα οποία συνεργαζόμαστε και τα ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την εθελοντική προσφορά τους. Χρειάζεται συνεχής μέριμνα για τη βελτίωση της ζωής των αδέσποτων για όσο διάστημα θα φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις μας με κατάλληλες ενέργειες. Μια από αυτές είναι και η ύπαρξη εκπαιδευτή στο χώρο, βήμα θετικό και ζητούμενο εδώ και καιρό που πλέον έγινε πράξη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............