Με Άρωμα Κρήτης φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Αμβούργου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Μαΐου 2021

Με Άρωμα Κρήτης φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Αμβούργου

 Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα του Αμβούργου για την προώθηση του Αγροτουρισμού στην Κρήτη με διαδικτυακή ημερίδα, διοργανώνουν η Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης (ΠΟΕ) και η ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ, υπό την Αιγίδα του ΕΟΤτης Περιφέρειας της Κρήτης και του Ελληνικού Προξενείου του Αμβούργου. Με 11 εξέχοντες ομιλητές και μαγευτικά βίντεο από την Κρήτη και τα αγροτουριστικά καταλύματα, οι διοργανωτές υπόσχονται να φωτίσουν αυτή την εναλλακτική μορφή τουρισμού και την κρητική Δίαιτα και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ακροατών – θεατών. 


Η παρακολούθηση της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9.05.2021 και ώρα 17:00 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης-18:00 Ώρα Ελλάδος, θα είναι δυνατή μέσω YouTube  http://bit.ly/3s55paJ στα ελληνικά και Αγγλικά.

«Ο Αγροτουρισμός γνωρίζει άνθιση τα τελευταία χρόνια και προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο, ιδιαίτερα οικογένειες που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το όμορφο νησί μας αν μη τι άλλο είναι ο ιδανικός προορισμός για αγροτουρισμό. Είτε με τη συγκομιδή́ των σταφυλιών είτε με το μάζωμα της ελιάς, κοντά́ στη Θάλασσα ή στα βουνά́, η Κρήτη είναι ελκυστική́ όλο το χρόνο και προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες κοντά́ στη φύση με πολύ́ ήλιο και φιλοξενία. Χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτή την ημερίδα που αποσκοπεί στην προβολή των δυνατοτήτων αγροτουρισμού στον τόπο μας. Η Ένταξη της ημερίδας αυτής στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα του Κρατιδίου του Αμβούργου είναι μια μεγάλη ευκαιρία.

 Στο Σημείο αυτό θα ήθελα εκ μέρους του ΔΣ της ΠΟΕ, να ευχαριστήσω την Γερουσία του Αμβούργου για την αποδοχή και την ένταξη της ημερίδας στις επίσημες εκδηλώσεις και τη συνεργασία. Η Επιλογή της 9ης Μάιου, ημέρας της Ευρώπης, δεν είναι καθόλου τυχαία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο την ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ για την συνδιοργάνωση, όσο το Ελληνικό Προξενείο του Αμβούργου, τη Γενική Γραμματεία του ΕΟΤ και την Περιφέρεια της Κρήτης για την παραχώρηση της Αιγίδας και την άψογη συνεργασία. Να ευχαριστήσω θερμά το Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και όλους τους διακεκριμένους ομιλητές που δέχθηκαν να συμμετέχουν.», είπε η Πρόεδρος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ευτυχία Όλοφσον-Σαβιολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............