ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ | Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας Παιδιών, Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Απριλίου 2021

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ | Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας Παιδιών, Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration

   Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι;

Πώς παίζεις με την οικογένειά σου στο σπίτι;

Ποια παιχνίδια προτιμάς με τους φίλους σου;

Το παιχνίδι είναι η αγαπημένη σου ασχολία και ξέρουμε ότι γνωρίζεις τα πάντα για αυτό! Έτσι, αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε όλα του τα μυστικά με τη δική σου βοήθεια. Πώς; Μα φυσικά μέσα από τα… “Παιχνιδιάρικα κλικς”!


Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration έρχεται γεμάτο παιχνίδι, φωτογραφία και τέχνη! Το Exploration προσκαλεί όλα τα παιδιά να γίνουν φωτογράφοι με μία μοναδική αποστολή: να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις καθημερινές τους στιγμές παιχνιδιού. Στόχος μας; Να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας που θα αφηγείται τις δικές μας ιστορίες παιχνιδιού!

Και πώς θα τα κάνουμε όλα αυτά; Μα φυσικά… μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας! Θα φτιάξουμε την δική μας ομάδα στον τεράστιο κυβερνοχώρο, όπου θα συναντιόμαστε και θα μοιραζόμαστε τις ιδέες μας!

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας από τους φωτογράφους του Μουσείου μας, δήλωσε τώρα τη συμμετοχή στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Exploration και ετοιμάσου για πολλά… κλικς! Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο mail photo@exploration.gr ή στο τηλ. +30 6948 822 62. Σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του προγράμματος παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου στο www.exploration.gr.

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ | Ψηφιακή Έκθεση Φωτογραφίας Παιδιών, Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............