Από Δευτέρα ανοίγει το λιανεμπόριο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Απριλίου 2021

Από Δευτέρα ανοίγει το λιανεμπόριο

 Η κυβέρνηση, ύστερα από εισήγηση της επιτροπής επιστημόνων, προχωράει σε προσαρμογές στα υφιστάμενα μέτρα «προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε επίπεδο», ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού.


«Όπως έγινε και με τα κομμωτήρια», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, «οι δραστηριότητες που θα ανοίξουν, θα ανοίξουν με κανόνες και με πλήρη εφαρμογή των μέτρων προστασίας».

Ειδικότερα, ο υφυπουργός ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 5 Απρίλιου θα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων λιανεμπορίου πλην καταστημάτων και εμπορικών κέντρων, με τη χρήση ειδικού κωδικού στο 13032 και ως τρεις ώρες συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. «Θα επιτρέπεται η πώληση εκτός καταστήματος με ραντεβού με το click away και η πώληση εντός καταστήματος με ραντεβού με click in shop. Εντός του καταστήματος θα επιτρέπεται ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. με μέγιστο όριο 20 πελάτες κατά περίπτωση».

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης πως από το Σάββατο 3 Απριλίου και μόνο για τα Σαββατοκύριακα θα επιτρέπεται με τη χρήση του κωδικού 6 η μετακίνηση για προσωπική άσκηση με όχημα σε υπαίθριο χώρο έως 3 άτομα ή μια οικογένεια.

Όσον αφορά τα σχολεία, τα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι το άνοιγμά τους θα αξιολογηθεί την επόμενη εβδομάδα. 

Στόχος για τα σχολεία είναι να ανοίξουν στις 12 Απριλίου με την χρήση των τεστ.

ΠΗΓΗ www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............