«Αίτημα της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης “ΚΝΩΣΣΟΣ” για χρηματοδότηση που να απευθύνεται στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Απριλίου 2021

«Αίτημα της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης “ΚΝΩΣΣΟΣ” για χρηματοδότηση που να απευθύνεται στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα»


 Παρακαλούμε για την τοποθέτησή σας επί της επισυναπτόμενης επιστολής, που μας προώθησε η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Αν. Κρήτης “ΚΝΩΣΣΟΣ”, εντός της οποίας, αφού περιγράφεται η μη συμπερίληψη του εν λόγω κλάδου στους δικαιούχους των εκάστοτε ενισχύσεων ένεκα της μη λειτουργίας των επιχειρήσεών του, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και αφού επισημαίνεται η ιδιαιτερότητα του κλάδου, παράλληλα με την ζοφερότητα των οικονομικών συνθηκών επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες-μέλη του με την πτώση του τουρισμού, εξ’ αιτίας της άνω πανδημίας, διατυπώνεται αίτημα για δρομολόγηση στοχευμένης χρηματοδότησης, κατόπιν πρωτοβουλίας της αρμόδιας προς τούτο πολιτικής ηγεσίας, που να απευθύνεται στους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται μη κύρια τουριστικά καταλύματα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, και αφού λάβετε υπόψη την συνημμένη επιστολή, σας παρακαλώ να την εξετάσετε και να αποφανθείτε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............