Στην νέα παιδική χαρά στο Πενταμόδι ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

28 Απριλίου 2021

Στην νέα παιδική χαρά στο Πενταμόδι ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την καινούργια παιδική χαρά στο παλιό Δημοτικό Σχολείο του Πενταμοδίου. Το έργο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 28 Απριλίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, της Προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελίας Σχοιναράκη- Ηλιάκη και του Αντιπροέδρου Νεκτάριου Κανακαράκη.


Η νέα παιδική χαρά. προϋπολογισμού 58.600 ευρώ, την οποία κατασκεύασε η ΔΕΠΑΝΑΛ που πραγματοποίησε και τις εργασίες καλλωπισμού του περιβάλλοντα χώρου, φτιάχτηκε σε ένα χώρο έκτασης 220 τμ και καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών όλων των ηλικιακών ομάδων για ατομικό και ομαδικό παιγνίδι. Περιλαμβάνει πέρα από τα καινούργια όργανα, περίφραξη, ζώνη όδευσης περιμετρικά με σταθεροποιημένο χωμάτινο δάπεδο, αστικό εξοπλισμό, βρύση.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία κατά την επίσκεψή του, να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, οι οποίοι του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το έργο.

Αμέσως μετά δήλωσε: «Συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέες παιδικές χαρές αλλά και να ανακαινίζουμε τις ήδη υφιστάμενες σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου. Η αναβάθμιση των κοινοχρήστων χώρων αποτελεί βασική κατεύθυνση της πολιτικής μας, καθώς έχει πολύπλευρα οφέλη για τους δημότες. Επιπλέον με έργα και δράσεις σε όλες τις συνοικίες και τις κοινότητες της δικαιοδοσίας μας, υποστηρίζουμε εμπράκτως την ισόρροπη ανάπτυξη κέντρου και περιφέρειας του Δήμου Ηρακλείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............