Διανομή υγειονομικού υλικού από την Edenred σε 20 ειδικά σχολεία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

10 Φεβρουαρίου 2021

Διανομή υγειονομικού υλικού από την Edenred σε 20 ειδικά σχολεία

 Η Edenred με στόχο να στηρίξει τους μαθητές και τους δασκάλους των Ειδικών Σχολείων Κωφών και Βαρηκόων όλης της χώρας, προχώρησε στην αποστολή υγειονομικού υλικού σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).


Συγκεκριμένα, σε όλα τα Ειδικά Σχολεία Κωφών και Βαρηκόων - πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης - διανεμήθηκαν περισσότερες από 900 διαφανείς μάσκες χειλεανάγνωσης, συνεισφέροντας στην κάλυψη αναγκών τόσο των μαθητών όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν η διευκόλυνση του έργου των εκπαιδευτικών και η διασφάλιση της διατήρησης της απρόσκοπτης επικοινωνίας με τους μαθητές.

Η παράδοση των ειδικών μασκών πραγματοποιήθηκε σε όλα τα Ειδικά Σχολεία Κωφών και Βαρηκόων της χώρας και συγκεκριμένα στις περιοχές Αθηναίων, Αττικής, Πατρέων, Πυλαίας-Χορτιάτη, Ηρακλείου Κρήτης και Ξάνθης. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια για την προστασία των μαθητών. Η πρωτοβουλία της Edenred για την δωρεάν χορήγηση ειδικών μασκών χειλεανάγνωσης για τα Σχολεία Κωφών και Βαρήκοων είναι μια ακόμη απόδειξη ότι κανείς δεν μένει μόνος του σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Η ειδική διαφανής μάσκα χειλεανάγνωσης μοιράστηκε στα ειδικά αυτά σχολεία με τη φροντίδα της ΚΕΔΕ, αφενός θα προστατεύει και αφετέρου θα διευκολύνει το διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών αλλά και την καθημερινότητα των μικρών συμπολιτών μας. Με αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε πάντα δίπλα σε όποιον χρειάζεται ασφάλεια και βοήθεια. Η συνεργασία της ΚΕΔΕ με ιδιώτες και εταιρείες που μπορούν να κάνουν το έργο μας πιο εύκολο και να μεταδώσουν το αίσθημα της αλληλεγγύης συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όταν υπάρχει ανάγκη».

Από την πλευρά της, η Μαρία Βερούχη, Marketing Director της Edenred,  εταιρείας η οποία έχει αντικείμενο υπηρεσίες διατακτικών, σημείωσε: «Για εμάς στην Edenred η υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών που συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνία και δημιουργούν θετική επιρροή αποτελεί βασική δέσμευση και προτεραιότητα. Ειδικά εν μέσω πανδημίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υποστηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που βιώνουν σημαντικές προκλήσεις στην καθημερινότητά τους. Η συνεργασία μας με την ΚΕΔΕ αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης αυτής, καθώς ενισχύσαμε την προσπάθεια που καταβάλλεται για την προστασία των μικρών μαθητών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία Κωφών και Βαρηκόων της χώρας. Κοινός μας στόχος είναι να συμβάλλουμε στην ενίσχυση των συνθηκών ασφάλειας της εκπαιδευτικής διαδικασίας από την πανδημία του COVID-19. Είμαστε εδώ για να συμβάλουμε στην απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τώρα που οι μαθητές επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο, που είναι το σχολείο».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............