Σχολεία: Πού θα παραμείνουν ανοιχτά και πού θα γίνει τηλεκπαίδευση -Τι ισχύει για νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

06 Φεβρουαρίου 2021

Σχολεία: Πού θα παραμείνουν ανοιχτά και πού θα γίνει τηλεκπαίδευση -Τι ισχύει για νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια

 Ανοιχτά παραμένουν νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια στις «κόκκινες» Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώνοντας για το τι ισχύει για τα σχολεία.


Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επισήμανε ότι στα Λύκεια σε όλη τη χώρα συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση.

Δια ζώσης εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στη Δημοτική Ενότητα Θήρας, ενώ εξ αποστάσεως εκπαίδευση για Γυμνάσια και Λύκεια.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση για τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων ισχύει για τη Δημοτική Ενότητα Πατρέων, τη Δημοτική Ενότητα Χαλκιδέων και τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Νικολάου της ΠΕ Λασιθίου, όπου τίθενται σε σκληρό lockdown από το Σάββατο.

Πηγή: iefimerida.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............