Νέο ξενοδοχείο Raffles στη Μόσχα ανακοίνωσαν ο Όμιλος Εταιριών Kievskaya Ploshchad και η Accor - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Δεκεμβρίου 2020

Νέο ξενοδοχείο Raffles στη Μόσχα ανακοίνωσαν ο Όμιλος Εταιριών Kievskaya Ploshchad και η Accor

 Ο  Όμιλος Εταιριών Kievskaya Ploshchad και η Accor, ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας, ανακοίνωσαν το επερχόμενο άνοιγμα μιας πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην καρδιά της Μόσχας, δίπλα στο Κρεμλίνο. Τη διαχείριση του ξενοδοχείου-ναυαρχίδα θα έχει το περίφημο brand Raffles Hotels & Resorts και αναμένεται να ανοίξει στο δεύτερο μισό του 2022 σηματοδοτώντας την άφιξη του Raffles στη Ρωσία. 


Μια απαράμιλλη “αστική όαση” έκτασης 64.000 τ.μ. θα δημιουργηθεί εκεί όπου συναντώνται το εμβληματικό πάρκο Ζaryadye, η ιστορική οδός Varvarka και η πλατεία Slavyanskaya. Το νέο ξενοδοχείο θα προσφέρει εντυπωσιακή θέα στην Κόκκινη Πλατεία, στο Κρεμλίνο και τον γραφικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, καθώς και στα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου της Μόσχας. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης άμεση πρόσβαση στο Ζaryadye, το πιο μοντέρνο πάρκο της πόλης και στη γειτονική αίθουσα συναυλιών.   


Καθ’ όλη τη διάρκεια του αρχικού concept του σχεδιασμού και παράδοσης του Raffles Moscow, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να διατηρηθεί και να προστατευθεί ο ιστορικός χαρακτήρας των περιβαλλουσών προσόψεων, κάτι που αποτελεί άλλωστε και μια κορυφαία αρχή σχεδιασμού και ανάπτυξης του brand Raffles. Αυτή η προσέγγιση αντικατοπτρίζει επίσης τις αξίες και τις κύριες προτεραιότητες του Ομίλου Εταιριών Kievskaya Ploshchad, διασφαλίζοντας έτσι ότι το τμήμα του ξενοδοχείου που θα βρίσκεται δίπλα στο αρχαίο τείχος Kitaygorodskaya θα είναι προσεκτικά επιμελημένο.


Το Raffles Moscow θα ενσωματώσει όλα τα στοιχεία της κομψότητας, της πολυτέλειας, της εξυπηρέτησης και της διαχρονικής ατμόσφαιρας που ταυτίζονται με το brand Raffles. Ένας συνδυασμός κομψότητας, καινοτόμας γαστρονομίας, τέχνης και πολιτισμού με τη χαρακτηριστική ευγένεια και διαισθητική εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα ξενοδοχεία του brand στους καλεσμένους τους.


Το ξενοδοχείο-τοπόσημο Raffles στη Ρωσία θα αποτελείται από 153 εξαίρετα δωμάτια σε 9 ορόφους, συμπεριλαμβανομένων 20 two-bedroom suites, 19 junior suites και 2 πολυτελών Presidential suites καθεμία από τις οποίες θα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και ευρύχωρη εξωτερική βεράντα έκτασης 350 τ.μ. και 420 τ.μ. αντίστοιχα. Όλα τα δωμάτια του Raffles Moscow θα προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στην πόλη, ενώ 4 από αυτά θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στην καταπράσινη εξωτερική βεράντα της εμβληματικής αυλής του ξενοδοχείου.



Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιριών Kievskaya Ploshchad, God Nisanov δήλωσε:  “Ακόμα ένας σημαντικός σταθμός στην αποστολή του Ομίλου Εταιριών Kievskaya Ploshchad ήταν ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην οδό Varvarka. Δίνουμε ζωή σε καινοτόμα projects και δημιουργούμε ευκαιρίες για εργασία, ανάπτυξη και ξεκούραση σε υψηλών προδιαγραφών περιβάλλοντα. Έτσι ο Όμιλος Kievskaya Ploshchad με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζει ένα πολύπλευρο ξενοδοχείο και συγκρότημα κατοικιών στην ιστορική οδό Varvarka, έναν νέο προορισμό - έμβλημα φιλοξενίας. Το Raffles Moscow έχει δημιουργηθεί με σεβασμό στις συστάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και σε στενή συνεργασία με το Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Μόσχας. Κορυφαίοι σχεδιαστές και δημιουργικοί αρχιτέκτονες από όλο τον κόσμο έχουν συνεργαστεί για να φέρουν σε απόλυτη αρμονία όλα τα στοιχεία του συγκεκριμένου project. Πρόκειται για ένα μοναδικό έργο όσον αφορά την αρχιτεκτονική του αξία αλλά και το επίπεδο εξατομικευμένων υπηρεσιών που θα παρέχονται σε συνεργασία με την Accor και το αναγνωρισμένο brand της Raffles. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προχωράμε στα επόμενα βήματα του project με τους συνεργάτες μας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι από αυτή την εμβληματική διεύθυνση θα αυξηθεί σημαντικά η διεθνής απήχηση της Μόσχας στον κλάδο του τουρισμού».

Ο Sébastien Bazin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accor, δήλωσε: «Η ανακοίνωση της άφιξης του εμβληματικού brand Raffles στη Ρωσία είναι μια εξαιρετική στιγμή για την Accor. Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου και η θρυλική εξυπηρέτηση του Raffles θα το αναδείξουν στο πιο συναρπαστικό ξενοδοχειακό opening του 2022 για την Accor. Αποτελεί προνόμιο να συνεργαζόμαστε με τον Όμιλο Εταιριών Kievskaya Ploshchad και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε αυτό το νέο κόσμημα».


Το ξενοδοχείο Raffles Moscow θα αποτελέσει ένα πραγματικό τοπόσημο για την πόλη. Το εντυπωσιακό κτίριο θα διαθέτει μια μεγαλειώδη είσοδο μέσα από μια ιστορική αψίδα, μια μοναδική εξωτερική αυλή με μωσαϊκό, ένα spa με πραγματικό ρωσικό λουτρό με πολλές θερμικές ζώνες, ένα γυμναστήριο, μια πισίνα 25 μέτρων, υπηρεσίες ομορφιάς και εξαιρετικές εγκαταστάσεις για κοινωνικές ή εταιρικές εκδηλώσεις, καθώς και exclusive εμπορικά καταστήματα.


Στο Raffles Moscow θα φιλοξενηθούν πέντε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, συμπεριλαμβανομένων τριών signature chefs εστιατορίων και ενός αρτοποιείου  Ladurée, τα οποία θα διευθύνει ο διάσημος Ρώσος restaurateur Alexander Rappoport. Παράλληλα με τα εστιατόρια θα λειτουργεί και το θρυλικό Raffles Long Bar, το οποίο χρονολογείται πίσω στο πρώτο ξενοδοχείο Raffles στη Σιγκαπούρη, ενώ εκεί δημιουργήθηκε και το περίφημο cocktail "Singapore Sling”. To εμβληματικό concept του bar, χαρακτηριστικό της “χρυσής εποχής του ταξιδιού” αποτελεί μοναδικό γνώρισμα των ξενοδοχείων Raffles σε όλο τον κόσμο. 


Ένα από τα κύρια στοιχεία του Raffles Moscow θα είναι το ευρύχωρο κέντρο εκδηλώσεων, το οποίο θα διαθέτει μια μεγάλη κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων έκτασης 730 τ.μ., τέσσερις αίθουσες συσκέψεων από 47 τ.μ. έως και 83 τ.μ. καθώς και έναν υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων. 


Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκε από το βρετανικό design studio Winch σε συνεργασία με την ομάδα luxury design της  Accor. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ACCOR

Αccor, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως και αποτελείται από περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες. Ο Όμιλος διαθέτει ένα από τα πιο ποικίλα και πλήρως ολοκληρωμένα οικοσυστήματα φιλοξενίας το οποίο περιλαμβάνει πολυτελή και premium brands, μεσαίας κλίμακας και οικονομικές προτάσεις, μοναδικά lifestyle concepts, venues ψυχαγωγίας και διασκέδασης, εστιατόρια και bars, branded ιδιωτικές κατοικίες, shared accommodation properties, υπηρεσίες concierge, co-working spaces και άλλα. Η Accor διαθέτει επίσης ένα απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο ξεχωριστών brands και περίπου 300.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Περισσότερα από 65 εκατ. μέλη επωφελούνται από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανταμοιβής ALL - Accor Live Limitless - το οποίο παρέχει ένα εύρος ανταμοιβών, υπηρεσιών και εμπειριών. Μέσω του προγράμματος Planet 21 – Acting Here καθώς και των πρωτοβουλιών Accor Solidarity, RiiSE και ALL Heartist Fund ο Όμιλος είναι επικεντρωμένος στην ενίσχυση του θετικού αντίκτυπού του στην κοινωνία μέσω της επιχειρηματικής ηθικής, του υπεύθυνου τουρισμού, της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος, της διάδρασης με την τοπική κοινότητα, της ποικιλομορφίας και της συμμετοχής. Η Accor SA, η οποία ιδρύθηκε το 1967, εδρεύει στη Γαλλία και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris (κωδικός ISIN: FR0000120404) και στην αγορά OTC (Ticker: ACRFY) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το accor.com ή ακολουθήστε την Accor σε TwitterFacebookLinkedIn και Instagram.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ RAFFLES 

Η Raffles Hotels & Resorts διαθέτει μια εντυπωσιακή ιστορία και μερικές από τις πιο διάσημες διευθύνσεις ξενοδοχείων παγκοσμίως. Το 1887, η Raffles Singapore έθεσε τα πρότυπα για την πολυτελή φιλοξενία, παρουσιάζοντας στο κοινό ιδιωτικούς μπάτλερ, το Singapore Sling και την αέναη, θρυλική εξυπηρέτησή του. Σήμερα, η Raffles συνεχίζει αυτήν την παράδοση σε σημαντικές πόλεις και πολυτελή θέρετρα, γοητεύοντας τους ταξιδιώτες με σημαντικές εμπειρίες και ευγενική και διαισθητική εξυπηρέτηση. Οι λάτρεις της καλής ζωής επιλέγουν Raffles, όχι μόνο για την αύρα του πολιτισμού, της ομορφιάς και της ευγένειας, αλλά για τον εξαιρετικό τρόπο που νιώθουν όταν διαμένουν στα ξενοδοχεία της. Κάθε Raffles, είτε στο Παρίσι, στην Κωνσταντινούπολη, στο Ντουμπάι, στη Βαρσοβία, στην Τζακάρτα ή στις Σεϋχέλλες, αποτελεί μια όαση όπου οι ταξιδιώτες φτάνουν ως επισκέπτες, φεύγουν ως φίλοι και επιστρέφουν ως οικογένεια. Η Raffles είναι μέρος της Accor, ηγέτιδας δύναμης στον κλάδο της φιλοξενίας που αποτελείται από περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες  και 10.000 F&B venues σε 110 χώρες.


ΠΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ KΙEVSKAYA PLOSHCHAD  

Ο Όμιλος Εταιριών Kievskaya Ploschad είναι ένας από τους μεγαλύτερους real estate Oμίλους στη Ρωσία και κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες ρωσικές ιδιωτικές εταιρείες. Ιδρύθηκε από τους God Nisanov και Zarakh Iliev. Ο Όμιλος Kievskaya Ploschad βρίσκεται στην κορυφή της λίστας Forbes Russia από το 2012. Συνδυάζει τα κορυφαία έργα στην ανάπτυξη του real estate, στους κλάδους της φιλοξενία και των εστιατορίων και διαδραματίζει σημαντικό κοινωνικό ρόλο για τη Μόσχα. Ο Όμιλος περιλαμβάνει επίσης μεγάλα εμπορικά real estate projects όπως, μεταξύ άλλων, το στάδιο Olimpiyskiy, το εμπορικό κέντρο "Europeiskiy", το πολυλειτουργικό συγκρότημα "Schelkovskiy", τον κόμβο μεταφορών "Nagatinskaya", το εμπορικό κέντρο επίπλων "Grand", το Radisson Collection Hotel Moscow, τη γαστρονομική περιοχή DEPO και το αγροτικό σύμπλεγμα Food City. Έχει συνολική εμπορική έκταση 3,9 εκατ. τ.μ. Ο Όμιλος Εταιριών Kievskaya Ploshchad απασχολεί σήμερα περισσότερους από 26.000 εργαζομένους.



Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations: +30 210 9222525, Κατερίνα Φωτοπούλου, fotopoulou@travelworks.gr, Κώστας Παναγάκης, panagakis@travelworks.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............