Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Δεκεμβρίου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος

 Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιο Μπακογιάννη είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία και του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Γιώργου Καραντινού.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το θέμα των ετοιμόρροπων κτιρίων στο Ηράκλειο και η απλοποίηση των διαδικασιών για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Νωρίτερα ο κ. Μπακογιάννης πραγματοποίησε αυτοψία στα ετοιμόρροπα στην οδό Αγίου Μήνα, στην οδό Σμύρνης και στο «Τρανταλλίδειο», όπου ενημερώθηκε από τον κ. Καραντινό για την υφιστάμενη κατάσταση.

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, με αφορμή την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα, δήλωσε : «Μετά τον σεισμό στην Σάμο όπου είχαμε την απώλεια δυο παιδιών ενέκυψε ακόμα πιο επιτακτικά το πρόβλημα της άρσης των ετοιμορροπιών – ένα πρόβλημα νομικό, τεχνικό και οικονομικό. Η παρουσία του κ. Μπακογιάννη στο Ηράκλειο ελπίζουμε να σηματοδοτεί την απλούστευση των διαδικασιών, ούτως – ώστε στο θέμα της αποκατάστασης των ετοιμόρροπων κτιρίων, να προηγούμαστε και όχι να ακολουθούμε τα γεγονότα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............