Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Παιδικό Μουσείο Exploration! Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες Κόμικ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

18 Δεκεμβρίου 2020

Τα Χριστούγεννα ήρθαν στο Παιδικό Μουσείο Exploration! Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες Κόμικ

 Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο Παιδικό Μουσείο Exploration και φέρνουν μαζί τους νέες εξερευνήσεις, ιστορίες και φυσικά τους αγαπημένους μας χριστουγεννιάτικους ήρωες!


Το Παιδικό Μουσείο Exploration σε προσκαλεί να μπεις στον πνεύμα των Χριστουγέννων και να φανταστείς τις πιο απίθανες εορταστικές ιστορίες! Ο Άγιος Βασίλης, ο Χιονάνθρωπος και ένα μικρός πιγκουίνος σε περιμένουν για να ανακαλύψεις μαζί τους τα χρωματιστά μολύβια και να σχεδιάσεις τις δικές σου χριστουγεννιάτικες ιστορίες κόμικ.

Κατέβασε τώρα το Comic E-Book του Μουσείου, ενεργοποίησε τη φαντασία σου και γίνε ο εικονογράφος της χρονιάς! Ποια θα είναι η δική σου ιστορία κόμικ;

Μη ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία το κόμικ σου και να μας την στείλεις στο Μουσείο είτε με mail στο info@exploration.gr, είτε να την ανεβάσεις στα κοινωνικά μας δίκτυα (Facebook & Instagram) με τα hashtags #ECMXmas #ECMComics Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε την δική σου χριστουγεννιάτικη ιστορία κόμικ!

Καλή εικονογράφηση!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο mail info@exploration.gr και στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

* Το Comic E-Book διατίθεται δωρεάν στην ιστοσελίδα του Μουσείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............