Εξ αποστάσεως Επαγγελματική Συμβουλευτική (e-Συμβουλευτική) και Πληροφόρηση από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Δεκεμβρίου 2020

Εξ αποστάσεως Επαγγελματική Συμβουλευτική (e-Συμβουλευτική) και Πληροφόρηση από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

 Με στόχο την ενίσχυση κι ενδυνάμωση εργαζομένων κι ανέργων το «Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής» του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., αναπτύσσει νέες δωρεάν διαδικτυακές υπηρεσίες :


- Εξ Αποστάσεως Επαγγελματική Συμβουλευτική (e-Συμβουλευτική) μέσω τηλεδιάσκεψης με εξειδικευμένους συμβούλους, κατόπιν ραντεβού. Μάθετε περισσότερα στο https://www.inegsee.gr/ypiresia-e-symvouleftikis.../

- Πληροφόρηση για νέες θέσεις εργασίας στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας Μάθετε περισσότερα στο https://www.inediktio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2810343616 με την Περιφερειακή δομή του ΙΝ.Ε. / Γ.Σ.Ε.Ε. Κρήτης (Ανδρέα Παπανδρέου 61 & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' - 71305 Ηράκλειο), ή να αποστείλετε το αίτημά σας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kritiinediktio@inegsee.gr.

ΕΣΠΑ - Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση https://empedu.gov.gr

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων & Ανέργων», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000945.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Εξ αποστάσεως Επαγγελματική Συμβουλευτική (e-Συμβουλευτική) και Πληροφόρηση από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............