Στις 29 Ιανουαρίου έρχεται η πιο εναλλακτική Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Δεκεμβρίου 2020

Στις 29 Ιανουαρίου έρχεται η πιο εναλλακτική Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards!

 Η Online Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards 2020 θα διοργανωθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 18:00, με όλους τους φιναλίστ Live on Camera, ένα νέο Βραβείο που θα προκύψει από τη Ζωντανή Ψηφοφορία, αλλά και έναν Special Guest Architect που θα μιλήσει για τα Design Trends του 2021.


Με την Online Διοργάνωση του 100% Hotel Show να σημειώνει τεράστια επιτυχία, η διοργανώτρια εταιρεία, Demand Fairs & Media, επανέρχεται στις 29 Ιανουαρίου με την Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards, παρουσιάζοντας ένα νέο interactive concept για τα Online Events. Αν και τα events με φυσική παρουσία έχουν σταματήσει προς το παρόν λόγω πανδημίας, ο κόσμος έχει δείξει έμπρακτα τη θετική του ανταπόκριση στα online events, με το 100% Hotel Show να πρωταγωνιστεί όλη την προηγούμενη χρονιά, τόσο με τη διοργάνωση της 100% Online Hospitality Week και του 100% Hotel Show | The Online Edition όσο και με το νέο concept της απονομής των Βραβείων, που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Με ημερομηνία διοργάνωσης την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, τα 100% Hotel Design Awards θα ανάψουν τα φώτα τους, και μέσω Live

Streaming θα απονείμουν τα βραβεία στους νικητές του φετινού διαγωνισμού, που διακρίθηκαν τόσο μέσω της Κριτικής Επιτροπής όσο και μέσω της Ψηφοφορίας Κοινού. Το κοινό μπορεί να εγγραφεί ως attendee, και να παρακολουθήσει κανονικά την Online Διοργάνωση από το Website, αλλά και από τα Social Media του 100% Hotel Show. Φέτος για πρώτη φορά θα απονεμηθεί και ένα νέο Βραβείο, το Special Digital Winner, το οποίο θα προκύψει μέσα από τη Live Ψηφοφορία του κοινού που θα παρακολουθήσει ζωντανά την Τελετή Απονομής.

Εκτός από τους υποψηφίους για βράβευση, που θα παρευρεθούν ζωντανά με ανοιχτή κάμερα, με τους νικητές να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για το έργο τους, στην Τελετή Απονομής θα συμμετέχουν και μέλη της Κριτικής Επιτροπής που θα απονείμουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα βραβεία, ενώ κατά τη διάρκεια της έναρξης θα φιλοξενηθεί και ένας Special Guest Architect, ο οποίος θα μιλήσει για τα Trends του 2021. Εκτός από τα 100% Hotel Design Awards, θα απονεμηθούν και τα Bραβεία Περιπτέρου του 100% Hotel Show 2019, ενώ θα ανακοινωθούν και updates για την επερχόμενη διοργάνωση. Την παρουσίαση των Βραβείων αναλαμβάνει η Μαίρη Σφυράκη, που αναμένεται να δώσει έναν ιδιαίτερο Storytelling χαρακτήρα στη Διοργάνωση, ενώ το Concept Curation της παρουσίασης θα γίνει με την υποστήριξη του Destsetters και του Βασίλη Παπαδάτου.

Πρόγραμμα:

· 18:00 - 18:15: Έναρξη Τελετής Απονομής 100% Hotel Design Awards 2020

· 18:15 - 18:45: Παρουσίαση Design Trends 2021 από Special Guest Architect

· 18:45 - 19:00: Παρουσίαση όλων των Συμμετοχών

· 19:00 - 19:45: Απονομή Βραβείων

· 19:45 - 19:50: Ανακοίνωση του Special Digital Award

· 19:50 - 20:00: Κλείσιμο της Τελετής Απονομής

Πώς θα λειτουργήσει:

1. Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την Τελετή ως attendee, μέσω του Website αλλά και των Social Media του 100% Hotel Show.

2. Παράλληλα με το Live, θα μπορεί μέσω ειδικού μηχανισμού να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο, για το νέο Βραβείο Special Digital Winner.

3. Στα Βραβεία θα παρευρεθούν όλοι οι τελικοί επιλαχόντες με ανοιχτή κάμερα, με τους νικητές να έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για το έργο τους.

4. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, στην Τελετή Απονομής θα παρευρεθούν και μέλη της Κριτικής Επιτροπής, που θα παραδώσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα βραβεία.

5. Την παρουσίαση των βραβείων αναλαμβάνει η Μαίρη Σφυράκη, ενώ στο άνοιγμα της βραδιάς θα φιλοξενηθεί ένας Special Guest Architect, που θα μιλήσει για τις τάσεις στο Design το 2021.

Τι πρέπει να κάνω για να παρακολουθήσω τα 100% Hotel Design Awards; 1. Μπες στη σελίδα εγγραφής.

2. Πάτα το κουμπί ''Πάρτε το εισιτήριό σας''.

3. Λάβε το ειδικό Link Παρακολούθησης στο προσωπικό σου email.

Την ημέρα της διοργάνωσης, θα λάβεις 15 λεπτά πριν την έναρξη τη σχετική υπενθύμιση στο email σου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............