Ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Κρουσώνα - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

17 Δεκεμβρίου 2020

Ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Κρουσώνα

 Το προσεχές διάστημα ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Μαλεβιζίου στον Κρουσώνα. Τη σχετική σύμβαση, προϋπολογισμού μελέτης 207.700€ υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τον ανάδοχο του έργου.

 Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρουσία των Αντιδημάρχων Γρηγόρη Φασουλάκη, Χαράλαμπου Κουτσογιάννη και Γιώργου Πετούση, του Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Κρουσώνα Φώτη Τρυπιδάκη και του Προέδρου του ΠΑΟΚ Μιχάλη Μπουμάκη.

Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου Μαλεβιζίου στον Κρουσώνα,

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται αρκετές δεκαετίες υποκαθιστώντας τον φυσικό χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων ποδοσφαίρου. Ο συνθετικός χλοοτάπητας έχει γίνει δεκτός από την FIFA και κατ επέκταση από την ΕΠΟ, καθώς μπορεί σε μεγάλο βαθμό να προσομοιώσει στον φυσικό χλοοτάπητα. Ο συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, αποτελείται από νήματα πολυαιθυλενίου όμοια με φυσικό γρασίδι τα οποία συγκρατούνται σε μια ειδική βάση από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυεστέρα επενδυμένη με λάτεξ ή από μείγμα πολυπροπυλενίου και πολυουρεθάνης δύο συστατικών.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............