Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες του δήμου Μινώα Πεδιάδας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Δεκεμβρίου 2020

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή τροφίμων σε ευάλωτες οικογένειες του δήμου Μινώα Πεδιάδας

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα – και με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του covid 19 - η 8η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες του δήμου Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).


Πιο συγκεκριμένα, από τη Δημοτική Αρχή μοιράστηκαν 257 πακέτα με είδη παντοπωλείου και τυροκομικά προϊόντα, ενώ πριν τις γιορτές θα ακολουθήσει ακόμα μια διανομή τροφίμων (κρεάτων). Συνολικά, μέχρι σήμερα έχουν διανεμηθεί από το Δήμο 1.934 πακέτα με είδη παντοπωλείου ενώ σημειώνεται πως σε αρκετές περιπτώσεις, λόγω ουσιαστικής αδυναμίας των δικαιούχων να παραλάβουν οι ίδιοι τα τρόφιμα, τα πακέτα διανεμήθηκαν από το Δήμο – και ειδικότερα από τα στελέχη του Βοήθεια στο Σπίτι και της συντονιστικής δομής κοινωνικής πολιτικής - κατ’ οίκον.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Όλγα Δραμουντάνη σε δηλώσεις της τόνισε τα εξής:

«Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των ευάλωτων οικογενειών του δήμου μας και προσπαθούμε συνεχώς να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των δημοτών μας. Για αυτό, το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου μας σε συνεργασία με τους υπάλληλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την διεκπεραίωση του προγράμματος, καθώς με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», είμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια ώστε αυτό το μεγάλο σε απαιτήσεις έργο, να υλοποιηθεί με τον καλύτερο, ασφαλέστερο και χρησιμότερο τρόπο. Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζουμε την υλοποίηση της 9ης διανομής κρεάτων και σύντομα θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες παραλαβής εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............