Πρωτοφανείς διώξεις αντί για στήριξη στους μαχητές της πανδημίας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Δεκεμβρίου 2020

Πρωτοφανείς διώξεις αντί για στήριξη στους μαχητές της πανδημίας

 Η βουλευτής του ΜέΡΑ25, κα Μπακαδήμα, είχε κάνει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με έγγραφο το οποίο είχε κυκλοφορήσει στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και έλεγε μεταξύ άλλων ότι: «Εάν κατά την ιχνηλάτηση μετά από εμφάνιση θετικού κρούσματος σε άτομο του προσωπικού, βρεθεί κάποιος από το προσωπικό που είχε επαφή υψηλού κινδύνου εντός του Νοσοκομείου, που σημαίνει δεν πήρε μέτρα προστασίας, απομακρύνεται από την εργασία για 7 ημέρες, και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις».


Μετά την ερώτηση, η Διοίκηση του Νοσοκομείου διέψευσε την κα Μπακαδήμα, χαρακτηρίζοντάς την συκοφάντη για κάτι που δεν χωρούσε ούτε αμφισβήτηση ούτε επεξήγηση. Ο Τομέας Υγείας του ΜέΡΑ25 στηλίτευσε τις ενέργειες του εν λόγω Νοσοκομείου και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να επανεξετάσει το ήθος και την επάρκεια των διορισμένων Διοικητών του. Το ίδιο ακριβώς έπραξε όταν η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» προχώρησε στη διενέργεια ΕΔΕ για υγειονομικούς λειτουργούς που αρρώστησαν από covid 19!!!
 
Ο Τομέας Υγείας του ΜέΡΑ25 συντάχθηκε απόλυτα με την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων. Σήμερα πληροφορηθήκαμε με έκπληξη την μετάθεση του Κώστα Καταραχιά, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Σωτηρία» αν και ακτινολόγος. Είναι προφανές ότι οι Διοικήσεις των παραπάνω Νοσοκομείων δεν έπραξαν αυτοβούλως, αλλά μετά από εντολές καθώς η πράξη αυτή του Υπουργού, της μετάθεσης του Συνδικαλιστή, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ‘παραδειγματική τιμωρία’ αλλά και η φίμωση, όχι μόνο του ιδίου, αλλά και του Συνδικαλισμού εν γένει. Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση, δείχνει τις προθέσεις και το αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο πρόσωπό της.
 
Ο Τομέας Υγείας του ΜέΡΑ25, καταδικάζει την πράξη του Υπουργού και στηρίζει την ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ, απαιτώντας να ανακληθεί η μετάθεση του Κώστα Καταραχιά.
 
 
https://mera25.gr/announcement/tomeas-ygeias-protofaneis-dioxeis-anti-gia-stirixi-stous-machites-tis-pandimias/

Mε εκτίμηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............