Υπογράφηκαν τα πρώτα συμβόλαια αγοράς γης για τις ανάγκες υλοποίησης της Λιμνοδεξαμενής Στερνών - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Δεκεμβρίου 2020

Υπογράφηκαν τα πρώτα συμβόλαια αγοράς γης για τις ανάγκες υλοποίησης της Λιμνοδεξαμενής Στερνών

 Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του έργου της Λιμνοδεξαμενής Στερνών ολοκληρώνεται, καθώς υπογράφηκαν ήδη τα πρώτα συμβόλαια αγορά γης από τον Δήμο Γόρτυνας, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλοι οι ιδιοκτήτες εκτάσεων θα υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα, ώστε το έργο, μετά από περίπου μια δεκαετία αδράνειας, να μπει σε τροχιά δημοπράτησης.

Η υπογραφή των πρώτων συμβολαίων από τον Δήμαρχο Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη και ιδιοκτήτες των προς παραχώρηση εκτάσεων, πραγματοποιήθηκε παρουσία της αντιδημάρχου της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφίας Χατζάκη – Σφακιανάκη, του δημοτικού συμβούλου, Γιώργου Κουμιανάκη και του προέδρου της Τ.Κ. Στερνών, Νίκου Τσατσάκη.

«Βήμα – βήμα, ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια προκειμένου να υλοποιηθεί αυτό το ζωτικής σημασίας για τον Δήμο μας έργο. Ευχαριστούμε, για ακόμα μια φορά, την Περιφέρεια Κρήτης για την συμβολή της και για την αποφασιστικότητα που δείχνει από την πρώτη στιγμή, ώστε η Λιμνοδεξαμενή Στερνών να γίνει πραγματικότητα» ανέφερε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Λευτέρης Κοκολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............