Σε εορταστικό κλίμα το Δημαρχείο Χανίων: Με δημιουργίες μικρών δημοτών στολίστηκε η είσοδος - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

20 Δεκεμβρίου 2020

Σε εορταστικό κλίμα το Δημαρχείο Χανίων: Με δημιουργίες μικρών δημοτών στολίστηκε η είσοδος

 

Στο κλίμα των ημερών και σε εορταστική διάθεση, η οποία αναδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντική στην ιδιότυπη κατάσταση που ζούμε με την πανδημία, βρίσκεται το Δημαρχείο Χανίων με τη συμβολή των μικρών δημοτών του. 


Τα παιδιά της πόλης μας ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων να στολίσουν οι ίδιοι το Δημαρχείο, γεμίζοντάς το χρώμα, αγάπη και ζεστασιά, με στολίδια φτιαγμένα από τα ίδια, στολίζοντας τον χώρο εξ΄αποστάσεως και με ασφάλεια .

Έτσι, μια διαφορετική έκθεση ζωγραφικής λειτουργεί από την Πέμπτη 17/12/2020, στην είσοδο του Δημαρχείου Χανίων, όπου φιλοξενεί έργα από 500 και πλέον νεαρές και νεαρούς δημότες των Χανίων. Μικροί καλλιτέχνες από κάθε γειτονιά του Δήμου μας, δημιούργησαν, ζωγράφισαν, φωτογράφισαν και απέστειλαν τις συμμετοχές τους, οι οποίες κοσμούν το ισόγειο του Δημαρχείου, δίνοντας μια χριστουγεννιάτικη πνοή στον χώρο.Σε κάθε παιδί, που συμμετείχε στον εξ’ αποστάσεως στολισμό του Δημαρχείου, εστάλη μια επιστολή, που εκτός από ευχητήρια κάρτα, περιλαμβάνει κι ένα χειροποίητο στολίδι από τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς & Στήριξης “Ορίζοντας” των Χανίων.Παράλληλα, ο Δήμος Χανίων στηρίζει φέτος το πρόγραμμα “Make a Wish”- Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”, γεμίζοντας με ευχές το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην είσοδο του Δημαρχείου. Τα 250 “Αστέρια της Ευχής” έχουν τοποθετηθεί ως άλλα στολίδια στα κλαδιά του δέντρου, δίνοντας ένα διαφορετικό φως ελπίδας, για τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ο Δήμος Χανίων, είναι ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα που στηρίζει το πρόγραμμα φέτος, αγοράζοντας τα στολίδια-αστέρια, που στόλισαν το μοναδικό “ευχό-δεντρο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............