Επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του ΙΤΕ ο Νεκτάριος Ταβερναράκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Δεκεμβρίου 2020

Επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του ΙΤΕ ο Νεκτάριος Ταβερναράκης

 Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης, Νεκτάριος Ταβερναράκης, επανεκλέχθηκε ομόφωνα, χθες, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, Διευθυντής της Κεντρικής Διεύθυνσης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΤΕ.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος «Η εκλογή έγινε από επταμελή Επιτροπή Κριτών, αποτελούμενη από κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες και ακαδημαϊκούς, με Πρόεδρο τον Δρ. Γεώργιο Παυλάκη, Επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινων Ρετροϊών στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ.

Η επανεκλογή του κ. Ταβερναράκη αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των σημαντικών αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που έλαβε και του έργου που επιτέλεσε στο ΙΤΕ, κατά το σύντομο χρονικό διάστημα της πρώτης θητείας του. Αποτελεί ταυτόχρονα επιβράβευση της αδιάληπτης προσφοράς του σε ερευνητικό επίπεδο, η οποία έχει αναγνωριστεί διεθνώς με πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, όπως η πρόσφατη εκλογή του ως Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας και ως διακεκριμένου μέλους του Αμερικανικού Οργανισμού για την Προώθηση της Επιστήμης»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............