Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το έργο αναστήλωσης της οικίας του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Δεκεμβρίου 2020

Ολοκληρώθηκε η μελέτη για το έργο αναστήλωσης της οικίας του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη

 Την ολοκληρωμένη μελέτη για το έργο αναστήλωσης της οικίας του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη μαζί με την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου στο Μεταξοχώρι παρουσίασε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο, κατά την επίσκεψή του στον Δήμο.


Στη συνέχεια, στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αναφέρθηκε στο σημαντικό γεγονός που αποτελεί η υλοποίηση αυτού του έργου και τη μεγάλη ιστορική σημασία που έχει τόσο για την Ιεράπετρα όσο και για την κοινωνία του Μεταξοχωρίου.

Όπως δήλωσε: «Σήμερα κάνουμε πράξη μια πρόταση η οποία συζητιόταν από την εποχή του Δήμου Νέας Μάλλας.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Λαμπράκη Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο κ. Φανουράκη Γεώργιο και όλα τα μέλη του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου «ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ» προχωρούμε στην υλοποίηση του έργου.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προσπάθεια άμεσης χρηματοδότησης του έργου, ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ευχαριστώ το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τη σύμπνοια απόψεων και τη συνεχή συνεργασία μας η οποία μεταφράζεται σε όλο και περισσότερα έργα με κοινωνικό και πολιτισμικό χαρακτήρα για τον Δήμο Ιεράπετρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............