Το Γεωπάρκο της Σητείας στο τριήμερο διαδικτυακό B2B work shop εναλλακτικού τουρισμού μεταξύ Γεωπάρκου Σητείας και τουριστικών γραφείων της Πολωνίας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Δεκεμβρίου 2020

Το Γεωπάρκο της Σητείας στο τριήμερο διαδικτυακό B2B work shop εναλλακτικού τουρισμού μεταξύ Γεωπάρκου Σητείας και τουριστικών γραφείων της Πολωνίας

 Το Γεωπάρκο της Σητείας με την οικονομική υποστήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας Α.Α.Ε. ΟΤΑ, συμμετείχε στο τριήμερο διαδικτυακό B2B work shop εναλλακτικού τουρισμού μεταξύ Γεωπάρκου Σητείας και τουριστικών γραφείων της Πολωνίας, μέσω της πλατφόρμας Greek Alternatively Tourism, στις 8- 9 και 10 Δεκεμβρίου. 


Συνολικά πραγματοποιήθηκαν δύο σημαντικές επαφές με γραφεία εναλλακτικού τουρισμού της Πολωνίας, στα οποία δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το Γεωπάρκο Σητείας, καθώς επίσης και οργανωμένα τουριστικά πακέτα της περιοχής και πακέτα εκδρομών εναλλακτικού τουρισμού στην ανατολική Κρήτη. 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι η περιοχή του Δήμου Σητείας είναι cοvid free!!. Παρατηρήθηκε ότι δεν υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον από την πολωνική αγορά για εναλλακτικές μορφές τουρισμού σε Γεωπάρκα, κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού είναι γνωστό ότι οι αγορές των χωρών πρώην ανατολικού μπλοκ είναι καθαρά μαζικού τουρισμού και δεν είναι ακόμα εξοικειωμένες με αυτές τις μορφές τουρισμού. 

Παρ’ όλα αυτά ήταν μια χρήσιμη και θετική εμπειρία σε αυτή τη δύσκολη covid εποχή που διανύουμε, όπου οι δυνατότητες να γίνουν πράγματα στον τομέα του τουρισμού είναι ούτως ή άλλως πολύ περιορισμένες. 

Tο Γεωπάρκο της Σητείας εκπροσωπήθηκε από την υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Ελευθερία Κουμεντάκη και τον κ. Γιώργο Μπελιμπασάκη τουριστικό πράκτορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............