Ο καιρός σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Δεκεμβρίου 2020

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, φαινόμενα που θα είναι εντονότερα στην Εύβοια και στην Κρήτη. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Κρήτη. Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα, ενώ μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές και το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη. 


Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ νωρίς το πρωί στη Δυτική Μακεδονία και στα ημιορεινά ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στην Ήπειρο από 2 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 17 βαθμούς, στα νησιωτικά τμήματα του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 10 έως 16, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρεια διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στα βορειοανατολικά πελάγη 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι εντάσεις 7-8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ και κατά υόπους ανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά. Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία 7 με 8 μποφορ. Στα ανατολικά νότιοι 4 με 6 βαθμιαία από το απόγευμα βόρειοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Στα νότια νότιοανατολικοί 4 με 6 και στις υπόλοιπες περιοχές βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ΣΑΜΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές μέχρι το μεσημέρι. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα ισχυρές που το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα σταματήσουν. Ανεμοι: Bόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida.gr - 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............