Πρόγραμμα διανομής τροφίμων από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την υποστήριξη πληγέντων από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19 - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

04 Νοεμβρίου 2020

Πρόγραμμα διανομής τροφίμων από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την υποστήριξη πληγέντων από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19

 Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γνωστοποιείται πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορωνοϊού COVID-19. 


Οι υποβληθείσες αιτήσεις ξεπέρασαν τις 130 και η αξιολόγηση αυτών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/10/2020 από επιτροπή αποτελούμενη από την κ. Ο. Δραμουντάνη, αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, τον κ. Γ. Γαλυφιανάκη, Προϊστάμενο στο Αυτοτελές τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Απασχόλησης και Πολιτισμού και επιστημονικά στελέχη των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα υλοποιεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - και σύμφωνα με την υπ. αρ. 118/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας - στα πλαίσια του οποίου, θα διανεμηθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων, σε 100 άτομα/οικογένειες του Δήμου που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Οι ωφελούμενοι του ανωτέρου προγράμματος θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την διαδικασία παραλαβής των τροφίμων.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και οι αρμόδιες υπηρεσίες αυτού θα εφαρμόσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διαδικασία διανομής θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............